Papatyam17 Kızlar 35+2 olduk en son 33+1 de gitmiştik doktora 36.haftda mi gitmeliyim yoksa bu hafta da gitmem gerekiyor mu doktorum gitme sıklığı ile alakalı bişey demedi
demirdursun Papatyam17 ben 33 te gidince doktorum her hafta geleceksin dedi Her hafta gidip nst ye bağlanıyorum
Ebus2045 Papatyam17 galiba benim doktorum çok rahat ya 35 te gittim bidaha gelme kontorole 38 de doğuma gel direk dedi gün verdi 😄 birimizde bı problem var ama doktorda mi bende mi çözemedim
Rabiaeso Papatyam17 canım artık haftada gitmen gerekiyor 4 5 haftan kalmış zaten artık önemli haftalardasin kontrole gitmen nst ve bebeğin suyu sürekli kontrol edilmeli
Mlsfcr Papatyam17 bende 35+4 teyim 34+4 te gittim en son doktor iki hafta sonra gel dedi eğer devlete gidiyorsan öyle gidebilirsin sende bence
AyseEmre Kontrol aralığı 30 dan sonra 2 haftada bir diye biliyorum doktorum da beni o şekilde çağırdı en son 33 de gittiysen 35 36 da gitmelisin canım
ilkmommylikheyecani Valla ben geçen hafta çarşamba gittim 32 haftalıktım nstye girdim bana ekimde gel dedi öyle yapıcam
Yenibirannee Papatyam17 bende 33 de gitmistim sonra 36 da gittim simdi yarin gidecegim 37de son kontrol :) 38+3 dogum kismetse
Busss123 Papatyam17 32 de gittim herşeyin yolunda sürekli ultrasona girmek de beneğe zarar verir rahim Kapalı suyu iyi kilosu iyi bende bi sorun yoktu haftasıyla da uyumlu bi sonraki kontrol 36 da olacak
Ayselll5 30 dan sonra erken doğum riski olduğu için her hafta gittim.. Ama sıkıntı yoksa iki hafta da bir gidebilirsin sen
Eylulum25 Kızlar bbende 35+4teyim bugün nst ye girdim sancı çıktı 2 seferdir ama hissetmedim hiç ayrıca bebeğin karın çapı küçük 10 gün geriden geliyor doktor pazartesi tekrar bakacak erken doğum olabilir dedi bu durum da olan var mı