Hatice1043 Arkadaşlar ayrintilida kiz denildi fakat bugün 24. Haftada bqska bir doktor erkek dedi tahmin edebilecek yada başına gelen oldu mu
Mevlude_Sahin Hatice1043 Yeni doğan az alın derim. zaten çok çabuk büyüyorlar. Hala kararsızlık olursa doktordan yana doğduktan sonra kız ya da erkek uyumlu kıyafet alın derim.
Filizsz Hatice1043 bana 14 haftamdaym kıza benziyo dedi fakat icimden erkek geçiyor bilemiyorm iki haftaya net derim dedi
Sbl55 Alısveris cok yapmayin derim stndart renkler alın yoksa ziyan olblr yani ozele gidin orda tam ögrenin diyicmde siz daha iyi bilirsnz
Yeniannis-s Minikperi yaa eşya işini naptınız ona göre hazırlık yapılmıştır falan içimde bu korku çok var bana da kız denildi kız şeyleri aldım erkek olursa yazık aldıklarıma gibi geliyor
Minikperi Yeniannis-s ilk çocuk olduğu için her şeyi sarı gri beyaz aldım. Sonuçta kardeşleri olduğunda rahat ederim diye düşünerek. Doğduktan sonra alınan şeyleri cinsiyete göre almak daha mantıklı geliyodu bana. Öyle de yaptım 🌸
Minikperi Biranneikibebek_ Hacettepe üniversitesinde doçente gidip oldum detaylıyı kendim de profa kontrollüydüm o da erkek demişti
Minikperi Emotion123456 Hacettepe üniversitesinde doçente gidip oldum detaylıyı kendim de profa kontrollüydüm o da erkek demişti