Mikad Merhaba ben prilam kullanıyorum bu sefer prizin vermiş prilamı gece yatmadan 2 içiyordum şimdi bitti bitecek o ilaç buna da gece yatmadan bir dedi aynı etkiyi verirmi bunudamı 2 içsem bilmiyorum yardımcı olurmusunuz günüm içmezsem zehir oluyor😞
Ayssee__ Mikad bunu doktorunuza sormalısınız prizin de mi bulantı içinmiş onu hiç duymadım ama ben de prilam kullanıyorum çok memnunum içmezsem bulantıdan mahvoluyorum gece yatmadan 2 gündüz 4 taneye kadar içilebiliyo prilam ama prizin dediğiniz içeriği nasıldır bilemiyorum aynıysa bile içme aralığı değişebilir 🌸
Kiwitoveannesi Mikad banada prizin verdi doktor sabah 1 akşam 1 şeklinde kullanıyorum birazda olsa bulantimi kesti
Mikad Anneadayiii__ gece 1 iç demiş de çok korkuyorum gün içi ya bulanırsa diye bende bir skntı var galiba 35+4 deyim nasıl hala bulanıyor anlamıyorum doğurdum doğurucm
Anneadayiii__ Mikad o bulantı geçmiyor gün içinde beni de mahvediyor Allah hepimize güç kuvvet versin için doktorunuz tamam dediyse ama prilamda iyi ilaçtır
Minigiim-vebenn52 Mikad demekki prilamdsn daha etkili sen bitsne iç ne dediyse onu yap denemiş olursun hep kötü olursan da Sağlık ocağına gidip prilam yazdır yine niye değiştirdi doktor anlamadım
Mikad Ayssee__ içerik ayndıır diyor dediğiniz gibi benimde hayatımı o kurtardı bende ilk defa gördüm onu 6. Haftadan beri ikişer tane içiyorum
Mikad Minigiim-vebenn52 rahmin çok aşağılamış midenin bulanması çok normal falan diye şaşırdı. Sonra kendi dilince sekrete bşyler söyleyip onu yazdırmış eczaneden ben almadm başkasına rica ettim bu geldi 🤦🏼♀️
Mikad Minigiim-vebenn52 yok doğumuma az kaldı hocam hala neden bulanıyor herkesnki geçiyor çok aşırı oluyor bulantım dedim öyle dedi
Minigiim-vebenn52 Mikad ay bende korktum kız bende prilam kullanıyorum da ondan mı oldu acaba dedim 😂 senin normal o zaman bebek baskı yaptığı için belki de bulanıyordur şu bulantılardan bi kurtulsak 🌸
gokcetugumm Minigiim-vebenn52 bende 28 haftalık hala devam ama 16da bıraktım prilami sanki beni bağımlı hale getiriyo gibi kurulum ilaca 😂
Minigiim-vebenn52 gokcetugumm bende 22 yim bi gün bırakayım deneyeyim dedim ama ne yediysem cıkardım sadece sayısını bire düşürdüm ben iki tane içiyordum gece bakalım ne zaman bırakıcam😂
Kiwitoveannesi Mikad evet yeni çıkmış doktor öyle demişti yazarken biraz kesiyor yine mide bulantisini