Edademet Kızlar yarından itibaren 6 gün kalmış oluyor reglime. Ben kan testi vererek varsa net öğrenmek istiyorum. Önce kana sonra idrara geçiyor diye biliyorum. Eğer varsa kan testinde çıkar dimi.
Edademet Edademet test sipariş vermiştim daha gelmedi gelseydi yarın erken gebelik için uygun bi tarihti. Ama düşünmekten sıkıldım. Negatif olması beni hayal kırıklığına uğratmaz. Gün beklemek sıkıcı ya
Kubra55555 Edademet canım bende 6 gün önce kan vermiştim negatif çıktı adet günüm bir gün geçince idrar testi yaptım pozitif çıktı 14 haftalık şuan erken olabilir kan için 😪🤗
Anneadayiii__ Edademet ben test yapmıştım adetim 2 3 gün gecikince pozitif çıktı sonra kan vermeye gittim ama aradan bi 7 gün geçti kanımda 3 haftalık hamile olduğumu anladılar
Selma2412- Edademet ben adetime 4 gun kala yaptım çıkmamıştı canım adetimin geçiminden 3. Günü yapmıştım çıkmıştı degısıyor sanırım herkese göre
Edademet Anneadayiii__ hayırlı olsun canım senin adına çok mutlu oldum. Bakalım benim sonuç ne olcak. Negatif hissediyorum ama hayırlısı
Edademet Kubra55555 olsun kız belki çıkar😂 bazılarında çıkıyomus cunku. Deneyeceğim ya. Senin belirtin varmıydı ilk test yaparken
Kubra55555 Edademet yok canım hiç belirtim yoktu adet günüm gelince de adet olacakmıs gibi ağrım vardı biraz Ama bende senin gibi dayanamayıp kan vermiştim 6 gün önce negatif görünce umudumu yitirmistim ögrenince sürpriz oldu bana 😍😂
1prensesannesi__ Edademet döllenme zamani ile alakali aslinda kac gun once kanda cikacagi döllenmeden sonraki 11. Gün ilk kanda yukseliyor yani yumurtlama catlama biliyosan eger ondan sonra 11 gün sayip oyle kan verebilirsin erken testlerde de 12 gun ogrenenler var