annemsii Ben 27 fahtalık kasık ağrısı sürekli serteşme vs öylece geçiyor ve doktorum bebeğin 2 hafta önden gittiğini söyledi
Melekcetinkaya Benim annemsii bende 26 hafta 1 günlüğüm benimde sürekli karın altımda sertlik ve kasık ağrısı oluyor. Bebeğin suyuna fazla dedi doktorum ve aşirı ağrım oluyor
annemsii eminebzkrtt meryy2615 geçmiş olsun çok şükür ki daha bel ağrısı çekmedim bir önce kucaklarımıza alırız inşallah
Aysensrkan Haftadayım ara sıra vajinamda baskı var gibi hissediyorum. Bebişim yeni yeni canımı acıtmaya başladı bakalım ilerleyen haftalarda nasıl olacak. Doğum için tahmini tarih verdiler mi kızlar ben sormayı unuttum
Minikkusveannesii Aysensrkan ben de 26 hafta 6. Gündeyim Aralık sonlarına doğru doğum olur dedi Dr tam gün vermedi
Aysensrkan Minikkusveannesii bende haftaya gidince soracağım her gittiğimde unutuyorum bebeişi görünce aklım gidiyor benimde 27+4 oldu 💙
myworldd_ annemsii değil ama beslenmeye dikkat edilmeli diye uyardı beni doktorum yapısal olarak da olabilir dedi biraz tombik bebek olacak dedi ilk kızım normaldi
Maral55 28+2 iyi gidiyor sdece bulanti ilacina devam edyorum😑 bu haftalarda bebis boy kg lerinjz ne yaknda gtmedm doktora