Kızlar merhabalar gebelik şekeri olup 36+2 haftalık hamileyim. Daha önce suyumun azar azar gelmesiyle açıklığımın olma sebebiyle hastanede 1 hafta yatıp ciğer geliştirici iğne vurulup, serumla ilaçla sancimi durdurup taburcu edildim. Neyse ki bugunde kontrol amaçlı başka bir hastaneye kahvaltı yapmadan bişey yemeden gittim nst ye alındım. Yine sancılarım çıktı , tansiyonum ölçüldü ve yüksek çıktı. Bunun dışında normalde çok nadir gozlerimde karıncalanma oluyordu ebe sorunca evet oluyor dedim. Neyse doktora gidince doktor dediki bizim hastaneye haftaniz uygun olmadığı için yatiramiyorum bana kalsa seni hemen dogurturum dedi 🥺 acilen diğer hastaneye gidip yüksek tansiyonun olduğunu gozlerinde karıncalanma olduğunu söyle yatırır tansiyon takibi yaparlar dedi yada doğuma alırlar dedi. 24. Haftadan beri gebelik şekeri ile uğraşırken tansiyonun yüksek çıkması beni üzdü 🥺 bebeğin kilosu 3000 dedi gayet güzel dedi. Yüksek tansiyondan gebelik zehirlenmesi yaşayabilirsin dedi. Bu şekilde başına gelen oldu mu süreciniz nasıl oldu yardimci olur musunuz?