Hzloztskn Kızlar merhaba. 30+1 deyim az önce tuvalette peçeteye idrarımı yaptıktan sonra jöle pelte şeklinde hafif sarımsı bir akıntı geldi. Bebeğin hareketlerini hissediyorum şu an hareketli ama ay nişan mı bu doğum için erken daha ben bi stres oldum
Yenibirannee Hzloztskn enfeksiyonunuz var mi? Bazen benimde yogun sekilde oluyor ama nisan anlatimlari daha farkli oluyor diye biliyorum kanli akinti şeklinde
LeylaKadir Hzloztskn benim de o haftalarda aynısı olmuştu. Nişan sanıp korkmuştum, doktoruma danıştım. 3 günlük bir fitil verdi problemim geçti. Enfeksiyon ile alakalı oluyor genelde. Yine de mutlaka doktorunuza danışın.
Gonuel49 Hzloztskn selam canım ben 40+5 haftalık hamileyim dün gece geldi benim nişanımda. Kalın sümüksü ve sarı akıntı halindeydi. Senin anlattığın gibi yani. Bu durumu doktoruna danışmalısın haftanda erken. Sağlıkla kucağına al 🩷
Demetmom Gonuel49 Merhaba bende 39 haftalık hamileyim az önce sarımsı jöle gibi bi akıntı geldi nişan olabilir mi sizin doğumunuz oldu mu
Gonuel49 Demetmom evet canım muhtemelen nişandır. Benden hala gelmeye devam ediyor ama İç çamaşırıma falan çıkacak kadar değil. Ebe alttan muayene etti o görmüş zaten çok güzel geliyor nişanın dedi. Doğumum daha olmadı 40+6 yım bugün 🤕 açıklık vs yok daha
Demetmom Gonuel49 ayy bende 39+4 sıkıldım beklemekten artık sürekli hareket halindeydim kendimi çok yordum yine de gelmiyor bu bebek
Gonuel49 Demetmom etrafımdaki herkes doğurdu Bi ben kaldım 😅 gerçekten bende çok sıkıldım artık çok sabırsızım 😓 sağlıkla tez zamanda gelsinler inşallah 🩷
Gonuel49 Demetmom 41+3 (pazartesi) ye kadar kendiliğinden gelmezse suni sancı verilecek canım. İnşallah kendiliğinden gelir 🤲😓
Busracann Kızlar başlığı görünce yazmak istedim. Bende 38+6 gebeyim bugün fındık parçasından biraz daha büyük sarı jöle kıvamında bir akıntı geldi Nisan böyle mi oluyor
ElayAysen Busracann genelde kanlı ve ya kahverengi oluyor bilmyorm sari enfeksiiyon diyorlar vende birsey cikmadı. Coook kucuk bende de jole geldi bugun 30+4 daha bugun ciyer iynesi olduk. Serklajliyim diye
Busracann ElayAysen çok geçmiş olsun canım vaktinde gelsin inşallah. O zaman benimki de enfeksiyon galiba
ElayAysen Busracann canim ben kultur verdim vajinadan idrar verdim crp verdim her ihtimal iyi cikti. Ama yine de enfeksiyon icin 1 haftalık fitil kullanicam sana da tavsiye ederim doktorunla konus ) İnşeAllah Amin Hayırlısı 💚 tesekkur ederim. Sende de aynen 🤗