123Hamis123 Gelenlere ikramlık ayarlayacak mısınız ben yapacağım büyük ihtimalle. Bardak kapalı sular, bir tepsi su böreği ve tatlı alırız diye düşünüyorum sizde durumlar nedir
Anneadayiii__ 123Hamis123 bence gelirken size getirmeliler siz bunları düşünmekle çok ince bir davranış yapmışsınız ama zaten telaşınız olacak
Mrsfly 123Hamis123 ay yok artık bebek mi görcekler coktaile mı geliyorlar bi zahmet kimse bişey beklemesin ayrıca börek felan gün gibi hastane odasınıin içinde. Yazık kendi canınla bebeğinle uğraşmak varken.. sağlıkla gelsin
adatuna 123Hamis123 doğum yapmaya gidiyoruz ya gün değil uğraşmayın böyle şeylerle. Kısır da yapın oldu olacak😂
chefmom 123Hamis123 çikolata kolonya ve lohusa şerbeti hazırladım onları ikram edicem sadece zaten annem yanımda o hazırlayacak fazlası abartı bence kendinizi çok yormayın
Feyzabeyoglu Anneadayiii__ ay kesinlikle. Zaten canil burnumda olacak çocuk emecek mi sütüm gelecek mi acisi sancisi derken millet ne yicek diye düşünemem. İlk dogumumda da yapmadım bunda da yapmicam. Beni düşünsunler daha ben onları degill🤷♀️
Feyzabeyoglu Anneadayiii__ he evime gelirler ziyarete ona bisey demem. Zaten dondurucuya biseyler hazırlayip aticam. Ama hastaneye getirmem yani😅
Anneadayiii__ 123Hamis123 haklısınız herkesin kültürü farklı ben sizi düşündüğüm için demiştim sonuçta kendinizi yormayın bebeğiniz ve kendi sağlığınıza odaklanmanız için 💕
Feyzabeyoglu 123Hamis123 valla canım ben insanlar yapıyor diye hareket etmedigim için. Mesela cikolata hazirlatiyolar odayi susletiyolar lohusa şerbetini ikram etmek için falan süslü masalar kuruyolar odalara falan ben bunları yapmiyorum. Çünkü gereksiz geliyor kendimi yormaktan başka bisey degil. Zaten dogum ayrı bi stresli olay bide bunlari düşünmek fazla geliyor bana ya Ben mi rahatım ya da bilmiyorum 😂
1ciftyesilgoz Ay yok artık :) onlar getirsin ben çikolata ve kolanya hazırlarım sadece. O durumda bi de milletin boğazını düşünemem 😂