Eboz babyiscoming_ negatif çıktı 2 hafta sonra gittim meğersem hamileymisim test göstermedi kanda çıktı ama 5 haftalık hamileymisim
Patito__ babyiscoming_ ben adetten iki gun once negatif gordum adet guny negatif gecikmemin besinci gunu pozitif gec döllenme olmustu ama bnde pco var.
tugbadurmaz34 babyiscoming_ 2 gün arayla negatiften pozitife döndü adete 7 gün kala negatif çıktı 5 gün kala yaptım pozitif çıktı her zaman umut var ♥️🤲🏻
Eboz babyiscoming_ Eczaneden aldım enniyisi hangisi diye çıkmadı adetim geciktiydi bende de düzensiz oluyordum ama bebek varmış sonraki haftalarda kanda çıktı o zamanaca gebelik.ilerlemisti kanda kesin cikio
Patito__ babyiscoming_ yumurtlamadan 14.15. Gunde cikti Ama ilk hamileligimde yumrtlamadan 11. Gun gormustum adetimden iki gun once Yani belli olmuyor Cunku ben gec yumrtluyorum Erken yumurtlayanlarda daha erken bile cikiyor ama yumurtlama hesabi yapmak dha ii 9.10.11. Gunlerde gorenler var ama en erken 11 de bakmak lazm bnce
minikos Kızlar ben yumurtlamanın 13. Ve 17. Günü test yaptım negatif ama hala adet olmadım ve gögüslerimin acısından duramıyorum resmen hiç böyle bi adet ağrımda olmazdı anlamadım gitti
minipanda Bende öyle oldu akşam test yaptım negatif sabah degilde öglene dogru test söylemiştim geldigi gibi yaptım ve silik çzigi cıkmıştı şimdi bebegimi sallıyorum çok şükür