glbhr1 Ya kızlarr bakar mısınızz çok tatlııı 🥰😄 bugün hastaneden geldiğimden beri çok mutluyum sanki gerçekte bebeiğimi görmüşüm gibi ayy nasıl desem anlatamıyorum😊😄evlat sevgisi bu olsa gerek☺️🥰
Blueberry0 glbhr1 maşallah gerçekten çok tatlı allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin net çıkmış yüzü 🩷
Deletedmom_103 glbhr1 hıı benimki aynı babasına benziyor apaçık ve net bir şekilde, bir evde 2 adet çekilmeyeceği için baba faktörünü boşanmayı düşünüyorum oğlumu atamam akxkakska Sağlıkla alalım kucağımıza 🌸
Elaclkk glbhr1 maşallah 🧿bende perşembe günü gitmiştim ilk detaylı ultrasonuma o günden beri aynı duyguları bende yaşıyorum ❤️❤️çok güzel hisler
Dilekonurr glbhr1 birde kucağına aldığını yanında uyuduğunu hayal et :) bir hafta oldu doğum yapalı hala inanamıyorum bir hafta önce karnımdaydı şimdi yanıbaşımda gerçekten muazzam bir duygu
Yenibirannee glbhr1 ya maşallah. Bende keske gorebilsem kizim 2 eliyle kapatiyor yuzunu hic goremedim neyse ki 2 hafta sonra dogumum var bakalim nereye kadar kacacak