ikranurkutay Kizlar ben 1 hafta önce çok net hissediyordum bebeğimin hareketlerini 1 haftadır günde bir kaç kez çok ufak şekilde hissediyorum sizce normalmi Perşembe günü ayrintili ultrasona gircem nelere bakılıyor ultrason da
Nursah2 ikranurkutay ben daha çok net hissetmedim 🙈 ama arada çok hissedip arada az hissedilebilir diye biliyorum içini ferah tut 🙃 bende perşembe giricem ayrıntı ultrasona yerimi alayım dedim 😇
gncglozclk ikranurkutay günde 10 kez hareket ediyorasa normal diye bılıyorum bende detaylıya 21+6 da gıttım 2 bobrek de 4 milim dolgunluk vardı ama gecer normal bı durum dedı bakalım 26 da gıdıcem tekrar ne dıycek detaylıda herseye bakılıyor 🥰
Deletedmom_103 ikranurkutay hareket düzensizliği bu haftalarda normal. 21-22 arası bizde neredeyse hiç yok denecek kadar azdı hareketleri. Detaylı ultrasonda da bütün organlarına bakılıyor
Ebruoztrk ikranurkutay çok iyi bakılıyor bebeğin beyninden ta tırnaklarına kadar ama karnı da iyice bastırıyorlar
ikranurkutay Deletedmom_103 teşekkür ederim canım benim sağlık la al bebeğini kucağına 🥰🤲🏻son 4 gündür çok azaldı endişelendim açıkcası
EDA-GUN12 3 gün sonra 20 haftalık olacağız hareketleri arada bir hafif his ediyorum kaçıncı ayda net his edebilirim bilgisi olan yanitlasin lütfen
mmirzamm Kızlar peki hareketleri hep aynı yerdemi hissediyorsunuz ben de 19 haftalık olduk ara ara biseyler hissediyorum ama bazen sağda bazen solda yani çok alakasız yerlerde gibi yer mi degistiriyor diyecem de o nasıl olacakki
ikranurkutay mmirzamm bazen kasıkta bazense gobegimin altında hissediyorum ben bebeğim kız benim kız çocukları genelde kasıkta olurmuş