_Sedaa_ Kızlar uzun zamandır reflü yatağı arayışı içerisindeyim kararsız kaldım. Sizce almalı mıyım ? Çok mu gerekli ?
Serap-asel _Sedaa_ ben aldım çok çok ısıme yarıyor salona götürüyorum beşiğin işine koyuyorum herturlu kullanıyorum suan bebegım 20 günlük hep reflü yatağında yatırıyorum kafam daha rahat edıyo
Deletedmom_103 _Sedaa_ e bebekten sevibebe markasını aldım salonda kullanmak için gayet işlevsel olduğunu düşünüyorum
Minikperi _Sedaa_ ben 1 yaşına kadar onda yatırdım çok büyük kolaylık oldu. Ayağımda salladığımda da onunla uyuttum. Daha sonrasında yastık kılıfı geçirdim yolculuklarda da kullandım. Bence gerekli 😅
_Sedaa_ Serap-asel Ben anne yanı aldım reflü yatağının kusmayı önlediğine dair bilimsel açıklama yazmıyor nette. Çok kararsız kaldım 🥲
Deletedmom_103 _Sedaa_ beşiği odadan odaya taşımamaktı benim amacım, ama tabi çok gerekli görmüyorsan almamak senin tercihin 🌸
_Sedaa_ Deletedmom_103 Anne yanı değil de şu taşınabilir yataklardan aldım yastıklı örtülü satılan tarif edemedim şuan 😂
Serap-asel aybukekurt55 Pamuklu Bebek Reflü Yatağı https://www.e-bebek.com/sevi-bebe-pamuklu-bebek-reflu-yatagi-p-sev-9028 ben bunu aldım
Deletedmom_103 _Sedaa_ babynest galiba bende tam bilmiyorum akdkakska O da yeterli olur o zaman bence gerek yok
Drnzgn _Sedaa_ kızım da almıştım daha doğrusu ben almamıştım kızımda reflü olsugu ortaya çıktı sonra doktorumuz önerdi reflü maması ve reflü yatagini
_Sedaa_ Drnzgn Bende doğduktan sonra değerlendireyim en iyisi belki ihtiyacımız olmaz belki olur bilemedim
busraayksll _Sedaa_ ben e bebekte ki baby jorn mi ne kendi markası en uygun fiyatlı olanı aldim 200 liraya orda çalışan bı arkadaşım da onu kullanıyor aşırı bı fark Yok aralarında dedi bence iş görür yani
Drnzgn _Sedaa_ bence almalısın çünkü yeni dogan bebekler sık sık kusuyor ve o yatakta boğulma olasılığı yutma olasılığı daha az
Sibel01ezgi _Sedaa_ doktor osman gonulal var cocuk doktoru onun videosunu izleyin isterseniz. Doktor reflu tanisi koyarsa alin diyordu