Ceydanur12 Kızlar merhaba ikili test zamanımızda down sendromu yüksek çıkmıştı şuan 20 haftalığız burnu burda bariz ortada sizce olma ihtimali var mıdır ? [https://mutluresim.com/images/2023/09/19/nYrAWQ.jpg](https://)
Slly Ceydanur12 insAllah olmaz sapa saglam dogar,doktor ne soyledi peki? Benimde bebeyimde kalptde parlaklik cikti down olma ıhtımalı varmı acaba
busrakirisci Ceydanur12 hiç down sendromlu yuz hattına sahip gibi durmuyor. Sen Rabbine dua et Ona sığın. Allahtan ümit kesilmez nasıl kendi karnımdakine dua ediyorsam bütün yavrular içinde öyle ediyorum.🤲🏻🌸♥️
2234_1642 Ceydanur12 inşallah yoktur canım çok doktor böyle söylüyormuş ama sağlıklı doğum oluyormuş çok tanıdıklarıma dediler bi sıkıntı olmadı 😘
Aytan7 Ceydanur12 sapasağlam gelir İnşAllah dünyanıza❤️ bence sadece fındık burun🥰şanslı yani🙂dua her şeyi ilacıdır 🙏🌹
Ceydanur12 Slly başka bir doktora gittim renkli ultrason ile sağlıklı olduğunu söyledi ama şüphe bilirsiniz insanın içine düşünce bir kere çok zor genelde kalpde delik oluyor diye biliyorum çok zor allah herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Guidoo20007 Slly hayırrrr hiç kafanıza takmayın , bende de gözüktü , fetal dna yaptırdım , temiz geldi , sonra öğrendim ki çoğu kişide gözüküyormuş , kalbinizi ferah tutun , down falan değil emin olun
2234_1642 Kızlar bende bi sorum var 13 haftalıklen normal ultrason da herşey normal dedi doktor yinede dawn olma ihtimali olurmuki😒
Ceydanur12 @" Aytan7 inşallah şimdi ki doktorumuz da aynısını diyor cümle alem yavrularımız sağlıklı olsun inşallah 🙏
ElifKarata Ceydanur12 içini ferah tut stres yapma dun arkadaşım doğum yaptı böbreklerin de sorun var dediler kalbinde delik var dediler doğunca yaşamaz dediler dün bebek dogdu sadece kalcasnda ckik varmış onun içinde bisey takıyorlar destek düzeliyor o kadar kötü olumsuz şey söylediler kız doğuma kadar hep stres yaptı.cok şükür hiç bisey de çıkmadı.
Kizlarin_Annesine06 Ceydanur12 hiç sıkma canını 2li ve 3lu riskli cıktı ama ultrasonun iyi cıktı amniyosentez verdim temiz cıktı doktorlar olasılık soyluyo 12 haftalikdan beri kendimi yedim bitirdim şimdi 22 haftaligim
esraa1717 Ceydanur12 İlk çıktığı zaman keske nıpt testi verseydin kesin sonuç aklında soru işareti kalmazdı
melekmommm Ceydanur12 arkadaşıma hamileliği zehir ettiler zavallı kız doğum anında bile neyle karışlaşıcam diyerek gitti ne heycanını yaşadı ne bişey. Çok şükür bebğinde hiç bişey yok. İnşallah seninde yok canım onlar ihtimal sadece Allahım korktuklarımızla sınamsın herşeyi kafaya takıyoruz . Doktorların umrunda değil.
Ceydanur12 melekmommm tabi ki doktordan doktora değişiyor kızcağıza da üzüldüm bana söyledi doktor ve o 3 saat 3 bin yıl gibi geçti bunu eminim anlarsınız kızın bütün hamileliği geçmiş Allah sabrın da selametini versin inşallah 🙏
Fndkkrdu Ultrasonda normal görünüyor inşallah sağlıcakla doğsun aynı duyguları ilk hamileliğimde ben yaşadım başından beri gittiğim bir doktoru sırf bu yüzden bıraktım 11.haftamda ikili test yaptı ne burun kemiginin ölçüsünü almış ne ense kalınlığının direk kanla bana down sendromlu bu almamız lazım dedi tabi ben hemen aile doktorumuzu aradım kendisinin muayene ücreti pahalı diye gitmiyordum bu vesileyle ona başlamıştım ve bırakmadım da bir daha ama ona gidene kadar 1 hafta gece gündüz ağladım down sendromlu olmasına değil de ben ölürsem evladima kim bakacak diye çok ağladım Rabbim hiç kimsenin evladına kimseye muhtaç olacak bir hastalık vermesin inşallah velhasıl kelam daha sonra dedigim doktorumuza gdiince direk ultrasonda bakar bakmaz bu bebek çok sağlıklı burun kemiği normal ense kalınlığı normal doktorun bunları olcmemis neye göre yapmış bu testi demişti kendiside tekrar bı kan testiyle ikili testi tekrarladı evet risk yaşıma göre biraz fazla çıkmıştı ama korkma demişti bu kar çok eski verilere dayanan testler ultrasonda bebeğin gayet sağlıklı görünüyor demişti çok şükür sağlıklı da doğdu. Size ikili test zamanı burun kemiği ve ense kalınlığı için ölçüler hakkında ne dediler ?
Fndkkrdu Ultrasonda normal görünüyor inşallah sağlıcakla doğsun aynı duyguları ilk hamileliğimde ben yaşadım başından beri gittiğim bir doktoru sırf bu yüzden bıraktım 11.haftamda ikili test yaptı ne burun kemiginin ölçüsünü almış ne ense kalınlığının direk kanla bana down sendromlu bu almamız lazım dedi tabi ben hemen aile doktorumuzu aradım kendisinin muayene ücreti pahalı diye gitmiyordum bu vesileyle ona başlamıştım ve bırakmadım da bir daha ama ona gidene kadar 1 hafta gece gündüz ağladım down sendromlu olmasına değil de ben ölürsem evladima kim bakacak diye çok ağladım Rabbim hiç kimsenin evladına kimseye muhtaç olacak bir hastalık vermesin inşallah velhasıl kelam daha sonra dedigim doktorumuza gdiince direk ultrasonda bakar bakmaz bu bebek çok sağlıklı burun kemiği normal ense kalınlığı normal doktorun bunları olcmemis neye göre yapmış bu testi demişti kendiside tekrar bı kan testiyle ikili testi tekrarladı evet risk yaşıma göre biraz fazla çıkmıştı ama korkma demişti bu kar çok eski verilere dayanan testler ultrasonda bebeğin gayet sağlıklı görünüyor demişti çok şükür sağlıklı da doğdu. Size ikili test zamanı burun kemiği ve ense kalınlığı için ölçüler hakkında ne dediler ?