Krispiim16 Kızlar burda sürekli okudum karnım çıkmadı gibi postlar ben 13+1 im ve karnım okadar belirgin ki benim gibi olan var mı erkenden karnı çıkan ? kilo mu aldım acaba diyorum ama hayır okdar kilo da almadım
Pelinizm Krispiim16 Beeeeen🙈 13+4 üz bizde ve karnım çıktı son bir haftadır baya fark var 🙈🤰🏻 Karnın iç yapısıyla alakalı o doktora da sordum ben böyle erkenden çıkması normal mi die tabiki normal dedi içerde neler oluyor dedi🤰🏻🌸
KlncA Krispiim16 canım bence o gaz şişkinliğidir ben de 16.haftaya kadar şiş bi karınla gezdim ama asıl Bebek karnı 20 lerden sonra çıkıyor yaşayınca anlayacaksın 13.haftada Rahmin daha çok küçük ve göbek deliğinin baya altında çünkü Nasıl çıksın
Mervenin Krispiim16 ilk üç ayda genelde herkes kilo verir ikiz gebelikler hariç şahsen ben 3 kilo vermiştim bırak göbeği 😅 20. Haftamdayım şuan ancak anlaşılıyor hamile olduğum oda tam değil yani 😊 biraz erken çıkmış ola bilir sizinki herkesin bedeni farklı 😇
Selocan Krispiim16 canim benimde oyleydi ama karında şişkinlik oluyo hazımsızlık gibi düşünun. Yada gaz.. Bende kilo almadım hiç ama karnım vardi.
Krispiim16 KlncA sorunda orda zaten ben göbek deliğim çok hassas 😂😂 ve gariptirki yine erken imkansız denecek ama bebeğimi hissediyorum belli aralıklarla sağ da solda Ortada pıt pot atıyor 😌
Misra_123 Mervenin bende 20 deyim hiç belli olmuyor hamile tişörtü aldım ondan bile çıkmıyor özendim giyiyorum ama önünü kapayarak hadi kızım hemen büyü de belli ol bari 😂😂
Mervenin Misra_123 aynen bende aldm bir kere giyindim baktım belli olmuyo giyinmedim daha😅 kazakla falan daha çok belirginleşiyor o hoşuma gidiyor 😅😅
Pelinizm Krispiim16 Evet çok güzel birde hareketlerini hissetsek🙈🙈🙈 Cinsiyeti görmek için çok uğraştı doktorumuz ama bir türlü göstermedi poposunun üzerine oturuyordu 😂 Bir sonrakinde göreceğiz inşallah🙏🏻
Krispiim16 Selocan sorun orda canım ben kabızlık geçirmiyorum gaz sorunum yok hatta ishal gibi ama değil düzenli her sabah tuvaletime çıkarım 😌
tugba_kck_1987 Benim bebişler ikiz biri kız biri erkek 13 e kadar göbeğim hiç yoktu ve ben 10 kilo verdim kusmaktan dolayı dolayısıyla gobiş iyice çekilmişti ama 14.cu haftadayım göbişimin artık belli oluyo hamile oldugumu bilmeyen anlamaz göz e batacak kadar değil tabi ben ikiz olduğu için erken belli oldu diye düşündüm
Krispiim16 tugba_kck_1987 bende internetten doktor videolarına baktım normalmiş olabilir miş hatta ilk haftalarından beri büyümeye başlayanlar varmış öyle açıklama yapıyordu 😂
Selocan Krispiim16 o bi süre sonra geçer merak etmeyin. Şuan bile arada oluyo taş gibi bi karin 21+4 günlüğüz daha
Krispiim16 Pelinizm bize iki kez erkek dendi ama bakalım Pazartesi bi kontrolüm daha var 😂😂 ben sanırım hissediyorum karnımın sağda solda ortada değişiyor bu pıt pıt diye çok hafif ama gümbür gümbür değil .. 2-3 kez duyuyorum sonra kesiliyor
Pelinizm Krispiim16 Benimde oluyor öyle de ne bilim gaz falandır diyorum ben 🙈🙈🙈😂 Benimde tüm hurafeler Çin Rus takvimi erkeği gösteriyor ya bakalım hayırlısı 🙈🙏🏻