Afrodid Merhaba bende bebiş doğdu butonuna bastım. Erken gelen bir miniğimiz var. 34+2 de normal doğum yaptım. Bebişimizin solunum sıkıntısı var simdi. Ben süt sağmada çok zorlanıyorum. Var mı böyle olan neler yaptınız. Yardım lütfen
ms_annisko Afrodid gözünüz aydın, Allahın izniyle bir an önce bebeğinizle kavuşursunuz inşaallah, ömrü bahtı güzel olsun 🌸 hangi süt sağma makinesini kullanıyorsunuz?
Busenl Afrodid hiç unutmam acılar içinde sağdığımı:( ama inan bana hepsi geçiyor . Ben e bebeğin markasını almıştım çokta güzel hala daha kullanmaya devam ediyorum kesinlikle çok para vermeye gerek yok
Slnrcn Afrodid ben avent in makinasını kullanıyorum hergün sıcak su ve beyaz sabunla masaj yapıyorum çok iyi geliyor. Günde 1 kere görmekten daha acı gelmiyor hiçbir şey.
Gizemlibirisi Benim bebeğim bir hafta kuvozde kalmıştı bende erken gidip önce sagiyodum,sonra emziriyodum diğer göğsümu.hastanelerde sağma makinası var çok rahat oluyo
AysegullM Afrodid hastane tipiyle deneyin kiralanabiliyor onlar daha güçlü çekiyor benim o şekilde gelmişti