Nurcanben Mucizem24 park beşik anne yani olmuyor mu anne yani olan beşikleri kesinlikle tavsiye ederim
AslanBebeginAnnesi Mucizem24 anne yanı almıştım. O kadar pişman oldum ki. Sadece altı ay kullanabildim. Kesinlikle ve kesinlikle park beşik kullanmanızı öneririm
Mucizem24 filizmom yatağın yanına sığmaz sanmıyorum Bi şekilde sığdırdım desem değiştirdim diye ablam bozulabilir 🙈
Susuu48 Canım inan bana benim yatak odası o kadar dar ki ben makyaj ayna şifonyerimi kaldırdım küçük anne yanı beşik alsan da onu 6 aya kadar kullanacaksın He 6 aydan sonra benim yanımda yatar yada oda yaparım ayrı yatar dersen ona bisey diyemem
Mucizem24 Susuu48 minik besiklere de hevesim var sanırım birazda ondan almak istiyorum 😊 ama ona ayıracağım bütçeyle başka bisey alıcam sanırım
Mucizem24 Susuu48 dönencesi var rengi açık gri cok beğendim aslında ama anne yanida olabilseydi iyiydi neyse sağlık olsun 😊 ilk açtığımız da anladım anne yanı olanlardan olmadığını çünkü indirmek için klips vs. Bisey yok yan tarafların da Bi umut sorayım dedim teşekkür ederim 🙏🏻🥰
Susuu48 Mucizem24 siz bilirsiniz ben biraz daha kullanış açısından bakıyorum birde kiracı ve gurbette olduğum için:)
Sehseh Mucizem24 benimkinide kardesim aldı Kraft near me marka zaten anne yanı olarak da geçiyo park beşik baya uzun kullanılır diye düşünüyorum diğerleri gereksiz masraf