SenaBM Kasımda şeker yüklemesi yapılacak. Bayılan bile oluyor diyor bir komşum böyle bişey yaşayan var mı
Masal-10 SenaBM Korkuyorum bende 2 haftaya yaptırıcam kızlara da sordum herkes yaptırma yolunda cevap verdiler ama kendimi geçtim inşallah bebeğe zararı olmaz 🙏
Mucizem24 SenaBM kızlar şeker yüklemesi sağlık ocaklarında da yapılıyor diye duydum doğrumu? Bilgisi olan var mı?
MelikeBulut SenaBM bende yarın yaptircam tek korkum kusmak ve sonucun yüksek çıkması inşallah güzel geçer gider hepimizin 🙏
SenaBM SedaNurOkurer yaaaaa o kadar olsun da ne bilim korkuttular hep. Doğumdan bu kadar korkmuyorum testlerden korktuğum kadar
bdenerigokce SenaBM ben yaptırdım biraz midem bulandı içerken kuscam sandım ama kusmadım, gayette iyiydim. Yanımda eşim vardı, çıkmayacak bence şekerin (diyetisyene gidiyorum dikkat ediyordum) hadi kahvaltı yapmaya gidelim bile dedi😂😂
Zumzumm Hiç korkmayın ya ben içtim hiçbir şey olmadı,kendinizi korkutmayın,iyi ki yaptırıyorsunuz ayrıca. Umarım çıkmaz şekeriniz
Drnzgn SenaBM sabah doktora gidicem ozeldeki doktorum şeker yüklemesine gerek duymadi bebeğin kolosuda seninkide gayet normal yaprirmana gerek yok sadece açlık tokluk değerlerine baktır dedi devletteki ise oneriyorum yaptırmanızı dedi bakalım sabah devletten başka bı doktora gidicem o ne diycek ama bende çok yaptirasim yok
Nur2626 SenaBM hafif mide bulantısı yapıyor bende öyle oldu derin derin nefes aldım geçti hiç duymadım bayılanı cıkaranı duydum da
ceren2605 ben dün yaptırdım korktuğunuz gibi bir şey değil uzun süre aç kaldığınız için içeceği içmeden önce uyarıyorlar dilerim ki hiçbir yan etkiyi yaşamadan atlatırsınız 😍