seyma3737 İyi akşamlar anneler 😊 Eşim grip gibi bana da bulaşmasın diye ıhlamur demledim ama hamilelikte ıhlamur tüketebiliyor muyuz?
Husna_7070 seyma3737 bence kefir tüketin bağışıklık güçlendirir bende içmiştim 2 gün kadar içtim düşük yapıyor dediler bıraktım ama bir şey yapmadı bende
HilalYlmz seyma3737 günde 1 Fincan içme hakkımız olduğunu biliyorum yani ben ilk gebelikte de şimdi de gerek duyduğum da sadece bir ufak kupa içiyorum çok şükür bir sıkıntı yaşamadım
Kiwitoveannesi seyma3737 hayır kesinlikle demişti bana doktor ıhlamur nana limon bitki çayları yesil cay kesinlik içmiyoruz demişti
Kiwitoveannesi seyma3737 hayır kesinlikle demişti bana doktor ıhlamur nana limon bitki çayları yesil cay kesinlik içmiyoruz demişti
Ezgiii75 Ayy ben iki gündür kötüyüm ıhlamur içtim sormadım da doktoruma bişey olur mu ki hatta şuan içiyordum bu yazıyı okudum🤦🏻♀️
Beyzabasyigitt Beyzabasyigitt Hatta 2 gündür eşim grip bana da geçmesin doğum öncesi grip olmayayım diye içiyorum doğrusu 😄
Dilek_5 Ben önceki haftalarda çok hazımsızlık hissettiğimi söyleyince doktorum yeşil çay ıhlamur aşırıya kaçmamak şartıyla içebilirsin ama bitki çayı çok tüketme dedi bugun bir fincan içeceksen bişey olmaz diye düşünüyorum
Minellam seyma3737 gripim ve kaç gündür ıhlamur içiyorum çok şükür bir şey olmadı sen yine doktoruna danış istersen
Hdemir1618 seyma3737 hamileliğimin başında ben de hasta olmuştum ihlamurla geçti yani ihlamur ne gibi bir zararı olabilirki doktor bana ihlamur nane limon içebilirsin demişti ihlamur bal limon tükettim ben her gün
Husna_7070 seyma3737 olur bence sade bende içemiyorum kızıma da meyveli içiriyorum çok şükür gripleri hafif atlatıyor sadece burun akıntısıyla geçiyor faydası var yani