Tlngzz Kızlar , 28 haftalık gebeyim özellikle bu hafta sabit otururkende arada anlayamadığım bi sancı geliyor, haftaya göre normal mi? Geceleri sağdan sola dönüşüm falan zorlandı ama bu normal diye düşünüyorum ilk gebelik olunca insan şaşırıyor🫢
nurnurteo gebeliğim bende 28 haftalık gebeyim ağrılarımız ve gece dönerken ki zorlanmalarımız benziyor normal canım
Tlngzz nurnurteo ağrılar çok kısa sürüyor anlık 2-3 saniyelik sancı gibi çok önemsemedim ama dediğim gibi ilk gebelik olunca insan emin olamıyor çok teşekkür ederim allah bağışlasın ❤️
Tlngzz elifnr47 bebişler ağırlaştıkça böyle oluyor sanırım bide benimkinin başı aşağıda bu yuzden de baskı oluyor aşağıya
gamzee07 @Tlngzz bebişler büyüdükçe. Hareketleri sert oluyor Ve artık daha güçlü haretleri 🙏🏼✨ ikinci gebelik oğlum hiç durmaz dı kızım da aynı abisi ne çekmiş oda aynı😂😂🙏🏼 Nefes almada zorluk çekersiniz varsa hamilemyastıgı yoksa Norbel alcak bi yastığı Tam göğüs böylesine koyunca okdar rahat uyuyorum nefesi mi rahat alıyor um denedim 🫶😍 artık aşagda olur bebekler. Doğum. Pozunu almasına az kaldı🥰😘
Tlngzz gamzee07 evet ya haklısınız bugün bikez daha anladım büyümüş artık tekme attığında anlık acı bile oluyor güçlendik herhalde 🥰🥰