Gldekpnci SeDAaaaa35 Kesınlıkle depend ped geçirirdi benim eğer depend almasaydım insandan insana değişir tabi kanama mıktarı depend külot şeklinde olduğu için hiç tedirgin olmuyosun yatağa felan geçer mi diye değiştirirken hemen yanlardan yırtıp çıkarıyosun
duriskonunannesi SeDAaaaa35 depend sadece doğum sonrası kullanılıyor ki hastane zaten hasta bezi veriyor sonrası ped kullaniliyor ilk gebeligimde depend almıştım 2. Gebeliğim bunda almayacam
SeDAaaaa35 duriskonunannesi bende bilmiyorum canım hastane verir mi vermez mi diye ondan alayım dedim bende
duriskonunannesi SeDAaaaa35 tek kullanımlık kulotlar var ebebekte normal dogumdu benimki doğum için hastaneye giderken onu giymiştim onu tekrar almayı düşünürüm ama
duriskonunannesi SeDAaaaa35 devlet Hastanesi’nde bile hastalara veriliyor hasta bezi biz veriyoruz ben de hemsireyim ki kaldı ki özelde hayli hayli veriliyor
duriskonunannesi SeDAaaaa35 ebebekte satılıyor canım tek kullanımlık iç çamaşır yerine onu kullandım ilk günlerde esnek de
Gunesmoms SeDAaaaa35 ilk doğumumda ⅔ tane kullandım gerisi kaldı. İkinci doğumumu da 5 eylülde yaptım yine 2 tane anca kullandım kanamam azdı ped e döndüm. Hep boşa gidiyor. Zaten hastanede bez bağlıyorlar.
Limeekce SeDAaaaa35 depend çok iyiydi internetten aldım ama migrostaki ile arasında bayağı fiyat farkı vardı internetten sipariş vermeyğn bence
Ayselina6 İla gün için belki depend bezler kullanılabilir ama giyip çıkarmak çok zor hanımlar ikisi de çantanızda bulunsun☺️hem ped hem depend türev bezleri
ikibebekliannee Suyunuzun gelip de hastaneye gitmeniz ihtimaline binaen bence depend, sonrasında kanama için ped gerekir. Her ikisinden de bulundurmakta fayda var. Ben suyum gelerek hastaneye gittim depend bile tutmadı nerdeyse gelen suyu.