Mlke987 SeDAaaaa35 ben sezeryan oldum o ağrılarla normal pedle uğraşmak zor bence ilk üç dört gün depend kullandım rahattı sonra normal pede geçtim
Merveyturgut SeDAaaaa35 depend mük birşey 2. Doğumum ilk çantaya koyduğum şey o oldu 👍🏻 ilk doğumda çok rahat ettim dışarı çıktı mı derdi yok , değiştirmesi kolay yırt at yenisini giy tertemiz ♥️
Minikannesi00 SeDAaaaa35 asla etmiyor ,hatta karnı sarıp tutuyor bir rahatlama geliyor ,ben gene depend alacağım
Egeminannesi SeDAaaaa35 evet kullanmadım sadece depend giymiştim kilot gbi zaten gerke olmuyod eve gelince kendine göre ayarlarsin kanaman azalınca pede gecersin
Egeminannesi SeDAaaaa35 evet kullanmadım sadece depend giymiştim kilot gbi zaten gerke olmuyod eve gelince kendine göre ayarlarsin kanaman azalınca pede gecersin
Mlke987 SeDAaaaa35 doldukça değiştiriyordum zaten diğer pedlerden daha emici ve büyük olduğu içni hemen dolmuyor
Azra41 SeDAaaaa35 2 gün zaten kalicaksiniz hastanede ben ikisini de almıştım hem depend hem de lohusa pedi vardı ebe bana depend giydirmisti 🥰
Gizemlibirisi SeDAaaaa35 depend ve ped koydum. Normal doğumda depend kullandım.ikinci doğum sezeryan oldu ped kullandim çünkü çok kanama olmadı.dogum şeklinize bağlı biraz
SeDAaaaa35 Gizemlibirisi ped var evde aslında almama gerek yok depend de alayım ben her ihtimale. Karşı onu kullanırım