Ebus2045 SeDAaaaa35 valla ben ilk dogumumu baz alarak 2 tane hasta bezi aldım bide ped aldım. Çünkü ilk dogumumda 1 tane hasta bezi kullandım sonra ped kullanmistim
bebegimmm60 SeDAaaaa35 Tercih meselesi ben mesela ped almayı düşünüyorum sanırım dependle rahat edemem daralırım ben 😅
stoprak SeDAaaaa35 ben ikisinide koydum. İlk 3 4 gün çok yoğun oluyormuş. Depend kullanış açısından daha kolay oluyormuş.
AysnrTml SeDAaaaa35 ben çantama 2 adet hasta bezi ve ped koydum. İkisi de özellikle aldığım bir şey değildi o yüzden hususi depent almadım bir tane kullanmak için o kadar para vermeye gerek yok
Zeynepz SeDAaaaa35 kesinlikle depend ilk günler kanama yoğun olduğu için bi paket kullanıyorum sonra pede geçiyorum iki kez doğum yaptım ikisinde de depend kullandım pedden daha rahat bu arada asla rahatsız etmiyo yok gibi
Baynimir SeDAaaaa35 normal doğum yaptım kanamam fazlaydı depend kullanmıştım o kadar rahat ki asla dışarı taşma olmuyor, hasta bezi gibi rahatsızlık da vermedi. Sonraki regl dönemlerinde de ilk günler depend kullandım konforunu sevdiğim için :)
Gizembalkan Baynimir sezeryanda da kanama oluyormu peki benim ilk gebeliğim bende depend aldım 1 paket ped de koymalımıyım
Damlacaa Ilk dogumdan cikinca yataga hasta ortusu seriyorlar zaten ilk 3 saat hic kalkmadigim icin o vardi. Ic camasifimda da ped vardi. Sonra kalktim ped taktim ve normal adet gibi gecti depend cok rahatsiz edici olur diye tahmin ediyorum
elifnr47 Kesinlikle depend yada hasta bezi ilk 3 4 gün yoğun kanama oluyor pedi sonraki günlerde kullanırsın
Kiwitoveannesi SeDAaaaa35 ben doğumunu özel hastanede yaptım onlar verdiler ben çantaya koymuştum normal ped okadar çok kanama olmuyor çünkü ablamdan bildiğim için normal ped koymuştum ilk dogumumda ikinciye yine hamileyim nolur neolmaz yine ped koyarım onlar veriyorlar sagolsunlar
SeDAaaaa35 Kiwitoveannesi bende özelde doğum yapıxam ama en azından yanımda kalsın derdindeyim ne olur ne olmaz diye
minik-02 SeDAaaaa35 normal doğum da depend cok iyi ama sezeryanda cok rahatsız olmuştum bende ilk gün hasta bezi eve geçince ped kullandm
Sitaree1 Dependi kaçlı almalıyız? Üç dört gün yoğun kanama oluyor diyorlar. Onu baz alırsak kaçlı paket bize yeter?
Ebus2045 SeDAaaaa35 valla benim ilk dogumumda 1 tane hasta bezi kullanıldı ama hemşireler degistirdigi için ne kadar kanama oldu görmedim onu cikarttiktan sonra normal tuvalete gidip ped kullanmaya başladım ama aynı adet kanaması gibiydi aşırı yoğun değildi gene aynı olur düşüncesiyle ped aldım bakalim
Egeminannesi SeDAaaaa35 kanamana göre cnm ben ilk gün rahat edemedim diye oed koydum yatağa geçti ama depend takınca rahat yattim
AysnrTml SeDAaaaa35 kanama kişiden kişiye de değişiyor öyle biliyorum 5 ay önce doğum yaptı yengem ikinci hasta bezini kullanma gereği duymadı direk normal ped taktı diye hatırlıyorum