Damlacaa
Hiç korkma ben ilk kızımda 24 gün özelde yattım sabah düştü diyip akşam 340 varıyordu sonuçlarım ve nasıl yükseldiğini anlamadıkları için beni devlete sevk ettiler ağrıdan geceleri ağlayarak uyanıyordum ne sağa ne sola asla yatamıyordum hep sırtımı bir yere dayayıp dik uyumaya çalışıyordum gün içinde çığlık atardım ağrıdan canım yandıkça, enfeksiyon bunu tetikliyor ve benim böbreklerim de iyice sıkışmıştı bebekten dolayı her gece ağlar mı insan abartısız her gece ağlardım canımı alıyordu sanki biri sağımı solumu tutmuş içimi söküyordu ama inan ki ben özelden çıktım devlete bile gitmedim çünkü artık serum yüzünden delik deşik ettiler ayağımdan serum taktılar damarlarım kabul etmedi o kadar ilacı serumu dışarı fışkırıp damarlarım patlıyordu yalvarıyordum yeter artık diye az değil 24.gün, ablam yoğurt mayalamıştı canım çok çekmişti ev yapımı yoğurt yemem sevmem hatta onu yedim ve bir hafta sonra doğum yapana kadar asla kurtulamadım o enfeksiyondan doktorumda sen ev yapımı yoğurt veya inek sütümü içtin diye sormuştu ben unuttum hayır sevmem yemedim dedim halbuki bir hafta önce yemiştim sonra aklım başıma geldi, kuzum gayet sağlıklı şuna 19.aylık tek sorun normal doğum yapamadım enfeksiyon fazla olduğu ve düşürmedikleri için doğum sırasında bebeğin gözlerine bulaşıp kör olma riski var senin tercihin biz söylemek zorundayız dediler bende sezeryanla alın dedim, bir kere bulaştığında geçmiyor canından can alıyor ama evladına Allah’ın izniyle birşey olmaz sadece tek tavsiyem devlette tedavini sürdür çünkü özeller bu konuda hassas davrandıklarını sanmıyorum düşüremiyoruz diyip başlarından attılar ve burda tedavinize devam edemiyoruz dediler sütten ve ev yapımı yoğurttan birşey olmaz deme hamileyken alerjin çıkabiliyor ortaya ve direk enfeksiyona dönüyor