Ssstelli Aliefezeyno Merhaba hiç endişelenmeyin öncelikle her çentikte gebelik zehirlenmesi olacak diye bir şey yok bana detaylı utrasonda çentik var denildi tansiyonumu takip etmem gerektiği söylenildi. 34 5 olduk tansiyonum da bebeğin gelişiminde hiçbir sıkıntı yok. Size tavsiyem kafanıza takmayın bebek stresten etkilenir. Düzenli olarak takip yaptırın bebeğin gelişiminde bir sıkıntı var mı yok mu diye tansiyonunuzu kontrol ettirin iki günde bir -doktor öyle söylemişti- erken haftalarda çentik olup sonradan düzelen de çok bende düzelmedi ama çocuğu da etkilemedi
YesimAykut Ssstelli merhaba malesef bebeğimi kaybettim, bebeğin suyu bitti anhidroamniyoz oldu, çok hızlı ilerledi herşey
ElayAysen YesimAykut cok onemli birsey bebege oksigen sonra hersey ordan gidiyor. Kanda pihtilasma sebeb oluyor. Kan sukandırıcı kullanman gerek doktorunla danis yazsin hemen
YesimAykut ElayAysen kan sulandırıcı ilk öğrendiğimde başlamıştım canım ama suyu bitti bebeğin anhidroamniyoz oldu düşük yaptırdı doktor konsey kararıyla bebeğimi kaybettim😔
sinemm48 Geçmiş olsun öncelikle. Benim de detaylı ultrasonda çektik görüldü. Kan akışının az olduğunu söyledi ama korkma ecopirin adlı bir hap ile tedavi edilebilir olduğunu söyledi. 35. Haftaya kadar kullanacagim. Şu an 31+2 haftaligim gelişimde hiçbir sıkıntı yok. Umarım senin de öyle olur canim
Anneoluyorummm1 Aliefezeyno benimde sağda çentik göründü sol normaldi 20. Haftada teşhis koydu doktorum detaylıda. Şuan 36+1 olduk kilomuz da gelişimimiz de normal şükür 💐
ElayAysen YesimAykut Canimm. Uzulme diyemem sana. Bende ilk bebegimi kaybettim 2 aylikti bos keseydi ve haberim yoktu. Kanamayla gittik aldirdilar doktorlar. Hayirlisi olsun. Rabbim en guzelini veriyor. Simdi yeniden hamileyim ve dogumuma az kaldi. Ara ver kendini topla sonra yeniden hamile kal. Allahin izniyle her sey guzel olucak. Veren Allah veriyor merak etme :) 💚🙏🏻
YesimAykut ElayAysen ay ne güzel canım çok sevindim, hayırlı olsun sağlıkla kavuş bebeğine inşallah, teşekkür ederim moral oldun bana, tekrar aşılama sürecine gireceğim inşallah 3.reglimi de olayım🙏
ElayAysen YesimAykut İnşeAllah Amin Hayırlısı 💚🙏🏻 Gec oluyorsa guzellesiyor. Ben 2 aydan fazla ara verdim kendimi topladim. Psikolojik felan her turlu. Sonra akisina biraktim. Cok Şükür Allah sabredenlerle. Sende kalpten iste ve olucak hic bir zaman şikayet etme. Allah hep hayirlisini veriyor. Şükür et her haline. Ben Şükür ettim Allah en hayirlisini nasib etsin diye dua ettim. İnşeAllah senin de iyi haberlerini aliriz 💚🙏🏻