Zeynepz maşaAllah Allah’ım tüm çocuklarınızın hayırla sağlıkla nice senelerini göstersin size ailecek huzurlu sağlıklı günler geçirmek nasip etsin, çok geçmiş olsun 🤗
Bende bir buçuk saat ıkındım, ama 48 saat 3 dk da bir sancı cekmemin üzerine artık aç susuz uykusuz bitik haldeydim epidural istemiştim epidural olmasaydi doguramazdim sanırım çünkü açılmalarim iki gün sürdü doğumun sa toplam üç saat bir buçuk saat ıkınma (arada vijanin aşırı yırtılmasından da bahsetmiyorum acısı feci olurdu) bir buçuk saat dikiş atıldı epidural olmasaydi sonum ne olurdu bilmiyorum ama hepsi geldi geçti yaralar iyileşti çok zor gunlerim oldu doğum içinde sonraki aylarda ama elhamdülillah hepsi geçiyor hepsi doğal şeyler normal doğum yaptığım için hiç hiç pişman değilim imkanım olsa yine epidural alıp normal yaparım, ne kadar aza indirsek kâr 😇 şimdi ikiz gebeyim muhtemelen sezaryen olur bir yanım travma gibi doğum geçirmeme rağmen doğal olan olmicak diye üzülüyor, bir yanım ise böyle riskli durumlarda sezaryen olduğu için şükrediyor…
Allah’ım hayırlı sağlıklı doğumlar, sağlık içinde kavuşmalar nasip etsin 🤲🏻
Ayrıca doktorunuz MaşaAllah tebarekAllah dili dualı gönlü tabiyata uygun davranmış nazinizi çekmesi de ayrı güzel çok büyük nimet Allah’ım onların sayısını artırsın 🤲🏻