Sunshine__ Kızlar perine masajına kaçıncı haftada başlanması gerekiyor bilginiz var mı doktora soran oldu mu
nefessmommm Sunshine__ 31+5 den beri erken doğum riskim vardı sancım yüksek çıkıyordu ve bir cm açılmam vardı. Biraz tedirgin olduğumdan 36+5 de başladım risk kalmadığı için. Ama 36. Hafta itibari ile başlanması gerektiğini biliyorum. Sağlıkla gelsin bebişler
Sunshine__ Elifsn Teşekkür ederim canım peki masajı yaparken badem yağı zeytinyağı gibi şeyler kullansam olur mu acaba yada onun için özel kullanılması gereken bir şey var mı
Elifsn Sunshine__ zeytinyağ veya hindistan cevizi yağı ile yapabilirsin canım doğal olacak. Bu arada meme ucu masajınıda başlayabilirsin aynı yağ ile 🌸
Sunshine__ subatmasali Açılmayı kolaylaştırıyor kesisiz bir normal doğum için YouTube dan perine masajı yazarak nasıl yapıldığına bakabilirsiniz burdan nasıl anlatacağımı bilemiyorum çünkü kusura bakmayın
Hilalllle Sunshine__ zeytin yağıyla yapacaksanız eğer zeytinyağını hafif ılıtın asidik özelliği gitmesi için birde 36nın içindeyseniz günde iki kere yapabilirsiniz dahada faydası oluyor