minikoannesi123 Meltem3444 direkt çıkartilmiyor tabi :)) ama bağırsakların açıkta olduğunu düşünüyorum. Çünkü bana doktorum sezaryen sonrası, gece ne yemistin bağırsakların gaz doluydu dedi😁
Belginylmz Meltem3444 yok öyle birşey be sezryan wideosu fekan izkedim bağırsak çıkarıldığını görmedim
Egeminannesi Meltem3444 bizlik bı durum yok arkdslar doktorlarımız işini çok iyi yapıyor 🥰🥰🥰 buna niye takildiniz hatta organlari tam yerine koymuyolarmis kendi kendinw oturuyomus yerine ,😆😆😆
Elazx Egeminannesi öyle olması gerekiyor çünkü nasıl hamilelikte bütün organların yeri değişiyorsa dogumdan sonrada yavaş yavaş 6 haftada hem rahim yerine oturuyor hemde organlar
Pamukprenses34 busrakrhn9 sizin yalan yada doğru söylemenizi ifade etmiyorum bende duyduğumu ifade ediyorum sonuçta bende bunun senaryosunu yazacak değilim doktor söylediğini paylaştım sadece
busrakrhn9 Pamukprenses34 “hemşireyMİŞsiniz ya” derken söylediğiniz ifadenin ne anlam çağrıştırdığını anlayamıyorsunuz sanırım neyse 4 yıl hemşirelik okulunu okumuş ve sayısızca ameliyata girmiş biri olarak tartışmayacağım 😇 istediğniize inanabilirsiniz hatta karaciğerle akciğeri de değiştiriyoruz daha uzun ömürlü oluyo öyle
Meltem3444 poyrazin_annesi28 kız benim içim ferahladı biraz ama yine de sıradaki kontrolumde doktoruma sorucam😂
teacherozlem Pamukprenses34 ya boğzdan hortum falan salmıyorlar 😂😂😂😂 ağzına maske takıyorlar oksijen geliyor soluyorsun damardan da anestezi veriliyor belden de belden iğne ile yapılıyor her ikisini de yaşadım anestezi uzmanı baya baya tiye almış sizi 😂
Baynimir teacherozlem spinalde dediğiniz gibi oluyor ama genel anestezide entübe ediliyor yani evet akciğerlere hortum sokularak solutuluyor :)
zynb_ozkn Meltem3444 kız niye böyle seyleri arastirip kendinizi strese sokuyorsunuz rahatlatin kendinizi
Meltem3444 zynb_ozkn ay ne bilim kız duydum bi tuhaf oldu içim google yazdım çıkarılıyor diye bir de bilgi düştü önüme tutuştum😂, ama içim ferahladı hemşire hanımlara teşekkürler, yanlış anlaşılmaşarla gilan kendimizi korkutmayalım