Gul2769__ Kızlar gebelik şekerim var 17 haftalığız tam buğday ekmeğim bitmişti ev ekmeği yedim yani yufka ekmek diyen vardır belki şekeri yukseltiyormu bu ekmek yedim ama şimdi aklıma geldi 😣
Derin-derya09 Gul2769__ bende 17 haftaligiz bu haftalarda gebelik şekeri oluşuyor mu? Nasıl anladınız belirtileri ne oldu ?
Gul2769__ PervinY yarım yedim açıkçası umarım yükselmez cok fazla şekerim bebekten dolayı sıkıldım biraz
Gul2769__ meltemmmxx yaa öylemi diyorsun canım inşallah yükselmez bişey olmaz ya 😏peki şekeri dengelemek için ne yiyebilirim
meltemmmxx Gul2769__ ben şeker yuklemesi yaptim cunartesi gunu. hic cikmadi gayet normalmis sonuclar oyuzden pek bilgim yokki ama hamurişleri tatli ekmek falandir bence yasak olan seyler
Gul2769__ Derin-derya09 malesef olusuyormus..ben kendimden anladım fırın ekmekleri pirinç sütlaç makarna böyle şeyler yiyince halsizlesiyordum basım dönüyordu ayaklarımın altı yanıyordu sanki doktoruma söyledim erkenden yaptırdık şeker yüklemesi hafif çıktı çok yüksek deildi önlem amaçlı dikkat ediyorum
Gul2769__ meltemmmxx valla işte yedim ama çok şükür öyle kötü bişey olmadı kendimi iyi hissediyordum normalde yükselince anlıyorum halsizlesiyorum kötü oluyordum
Yaseminn2345 Bu ekmekler ve lavaş tarzı ekmekler konsantre ekmek sayılıyor bildiğim kadarıyla yani daha tehlikeli diye biliyorum
Gul2769__ Yaseminn2345 bilmiyorum çevremizde yiyin diyorllar bizim burada şeker hastaları yiyo bende yedim ama şükür kendimi iyi hissediyorum zaten kendi ekmeğim var artık onunla devam 👶