Seval0sevall Arkadaşlar ben dış gebelik yaşdım galiba betam 21.889 olduğunda kanamam başladı 65 e çıktı kanama varken sonra düştü 49 iki gün sonra 36 oldu dün kan verdim 44.930 çıktı ne zmn düşücek bu beta napim sizce size neler oldu bu durumu yaşayan var mı ?
e_blue_sky_a Seval0sevall dış gebelik yaşayıp kendiliğinden geçen bisey değil çok ciddi bisey beta bu seviyelerde iken kese görünmedi mi, galiba diyorsunuz. Siz Bi doktora gidin
Minikmucizelere Seval0sevall canim dış gebelik gibi bende gecirdim dış gebelik kendi doktoruna gittin gorustun mü bian once doktoruna muayene ol simdi betan 44 bin dimi yanlis anlamadım
Edos123 Seval0sevall hemen doktora görünmenizi öneririm eğer dış gebelikse ya iğne ya da başka yollardan müdahale ediyorlar
Minikmucizelere Seval0sevall değeriniz daha kucuk buyuk ihtimalle suanda doktora gitsenizde anlasilmicak ben 44 bin sandim Siz ayni saatte ayni yerde iki gune bi bi kac kere daha verin gene ayni olursa doktorunuza gorunun durumu anlatin dis gebelik gibi ama