hunilimom Melekecre yaramaz değil de çok hareketli oluyor yerinde durmuyor totosunda kurt var da diyebiliriz 😂😂
Agg0207 Melekecre ilk kızım çok fazla hareketliydi inanki doğduktan sonra kan kusturdu bize ne yatar ne durur hep kucakta büyüdü sonrada hep koşturdu kaza bela hiç bırakmadı peşini hep onun peşinde geçti zaman şimdi ikinci kızıma hamileyim bu o kadar hareketli değil anne karnında bakalm doğunca nasıl olacak merak ediyorum inşallah salon olur en büyük duam
Egeminannesi Melekecre ilk çocuğum çok sakindi nts de bile fzla hareketsiz cikiyodu,😅😅🥰 doğunca çok rahattım karnı doyunca uyuyodu aglamiyodu bu sefer ki bende merak ediyorum tam tersi olcak diyolar korkuyorum 35 haftalık smdi durmuyo yerinde 😁😁😁
Gmz5560 Melekecre benim bebemde çok hareketliydi karnımda doğalı 3 ay oldu 2 aydır öldürdü bizi uyumaz ağlıyor sürekli kucağımda uyutuyorum yatağa yatırır yatirmaz uyanıyor iyice bitik bir haldeyim
Melekecre Hepinize teşekkür ediyorum ❤️ ilk gebeliğim gibi değil , hareketli baya,ozman yandım ben🤭erkek olucak nasp olursa
gokcetugumm İlk kızım aşırı hareketliydi doğunca da öyle oldu bide kolik huysuz kucak düşkünü çok zor geçti ikinciye hamileyim hala baş gelise dönmeyecek kadar hareketsiz canı isterse 1 2 vuruyor geri yoruluyor heralde , 😂😂😂