Bebegimibekliyorum000 myprincessgirl bugün itibariyle 22.haftaya girdik. Son bir haftadır çok sık idrara gidiyorum bunu dışında şükür bir sıkıntımız yok. 20.haftada detaylı ultrasonda bir hafta önde gözüküyordu bebeğim 23 cm 400 gr di. Siz nasılsınız sizin nasıl gidiyor
Nursah2 myprincessgirl 20+5 selamm ben daha bilmiyorum perşembe ayrıntılı ultrasonda öğreneceğim inşallahh😊
serapbttl myprincessgirl şuan 22+2 ama geçen hafta 21+1 de detaylı usg vardı orada 480 gr dı şeker etkisiyle biraz kilolu bir bebek olacak gibi 🙈ağrılarım var buna ek sık idrara çıkma var 🤦🏼♀️ umarım sizde bebeğinizde iyidir 🤗
myprincessgirl Bebegimibekliyorum000 bende 21+6 dayım 400 gr dedi dr bende bu hafta çok sık idrara gitmeye başladım vitamin kullanıyor musun ne içiyorsun
Bebegimibekliyorum000 myprincessgirl evet içiyorum magnezyum kan ilacı ve d vitamini kullanıyorum şu an
Nursah2 myprincessgirl umarım heyecanla beklemekteyim ☺️ 45 dk sürüyor deniyor bolcana bebeklerimizi izlicem 🤣
Bebegimibekliyorum000 Nursah2 benim de o kadar uzun sürmedi 15 20 dk sürdü ama doktor her yerine çok iyi baktı ve bana tek tek anlatarak ve şükür bi sıkıntımız yok
myprincessgirl serapbttl 480 gr iyi bence fazla değil çok şükür bebiş iyi ama bende kalp şeklinde rahim çıktı inşallah bir sıkıntı yaşamam
Yessiimm myprincessgirl 20+3den merhaba 😌 bizde ultrasona göre 21+4üz 2 gün önce detaylıya girdim pek verimli geçmedi diyebilirim o kadar inatcı ki ne yaptıysak yukarı çıkmadı oturur vaziyette kendini kapatmıştı 😒 1 hafta sonra tekrar gideceğim