Egemoms1303 açıkçası ben hiç bişey yapmadım sadece doktorum Yemen’e icmene dikkat et demişti bir ay takip et demişti kendim şeker ölçme cihazı aldım evde kendi kendime olcuyordum mesela kek yeme demişti ama ben canım çok çektiği zaman yiyordum😂ekmek hiç yeme dedi ben ekmek yemeden yaşayamam😂yedim ama ona goreydi sonrasında yine ölçtüm ölçerek ilerledim bir ay sonra gittiğim de yükselmemis bir sıkıntı yok demişti zaten doğuma da az kaldığı için ben çok fazla kasmadim açıkçası ozamanlarda iştahım açıktı ama 30 dan sonra benim istahimda baya bı düştü hani canım bişey çekmiyordu sabah kahvalti yapıyordum mesela 9.gibi öğlen de yine ufak tefek atistiriyodum fındık fıstık ceviz yiyodum ayran iciyodum öyle öyle kendi kafamda dengeliyodum sonrasında bı sıkıntı olmadı Allah’a şükür çocuğun kilosu falan iyi şuanda haftasına göre uyumlu dedi boyu uzun dedi😂bacak boyu 10 gün uzun dedi kıvrılıp yattığı için normal boyunu olcemedi de 😂 görürüz cuma günü sağlığı yerinde olsun gerisi önemli değil dedim