1prensesannesi__ yazmayayım yazmayayım dedimde sizde kız annesisiniz sanırım kızınız bir meslek sahibi olmadan 17 yaşında evlenmek istese saygı mı duyarsınız gerçekten merak edip soruyorum, kendi ayakları üzerinde durup evlenmesi mi mantıklı binbir sıkıntıyı gençliğini bilmeden evlenip aşmaya çalışması mı? Sizin kocanız iyi olmasına rağmen küçük yaşta evlendiğiniz için hayat daha zorlayıcı gelmedi mi öyle okumaya çalışmak sıfırdan hayat kurmak? Hadi diyelim saygı duydunuz o da evlendi o da sizin verdiğiniz hayat mücadelesini verdi olsun sizin için küçük yaşta bunları yaşamakta çok güzelde bir de üstüne kocası kötü biri çıktı kızınızı üzdü , şiddet uyguladı hadi siz sahip çıktınız kızınıza onu sormuyorum bile sahip çıkarsınız kızınıza diye düşünüyorum da her aile sizin gibi mi Türkiyede. Kızların mesleği olmadan evlenseler kocası kötü biri çıksa kurtulmak istese bu kızlar aileleride destek olmasa sahip çıkmasa birde çocuğuda var diyelim ne yapacak kızlarımız siz söyleyin gerçek meraktan soruyorum?