Bebekannesi38 8+4 haftalık gebeyim taşınmadan dolayı aile hekimine basvurmadim belirli günlerde çağırması oluyormuş acaba geçmi kaldım,🤔
mrvsrcn Bebekannesi38 36 haftalık hamileyim bir kere bile çağırmadı beni aile hekimim 🤷🏻♀️ tetanoz aşısı için de ben kendim aradım gittim
Baharoloji Bebekannesi38 beni de arada arayıp devam ediyor mu bir sorun var mi diye sordular o kadar geç kalınacak bir şey olmuyor yani
tugbadurmaz34 Bebekannesi38 ben öğrendikten hemen sonra gittim hamilelik kaydımı yaptılar kilo boy birkaç bilgi aldılar olumsuz bir durum olursa gelip bildir dedi onun dışında aşı tarihi verdi numaramı aldılar daha önce de aramışlardı mutlaka gidin kaydınızı yapın
Esra_Omer_21 Bebekannesi38 beni de daha aramadilar inşaAllah da aramazda butun kontrolleri doktor yapiyor zaten orasi bana boş geliyor
Nikomm Bi gidip gebelik kaydı açtırdım ben boy kilo falan sonra da tetanoz için aricaz dediler bu kadar
Zeeynep1 Bebekannesi38 geç kalınacak birset değil hastane de bebegin kalp atışı duyulduktann sonra kayıt açıyorlar sağlık ocağında. Sonrasında sana tarih veriyorlar kan tahlili yapıyorlar bi kac ayda bir ve tetenoz aşısı için falan .tansiyon kilo bakılıyor