Rozii Yenianne251 senin psikolojik sorunların var açtığın postları yaptığın yorumları okuyunca normal olduğunu düşünmüyorum ya da troll yapmak için açılmış bir hesapsın
MorKelebek54 Krtcm en asindan ben dalga gecenlerden sonra kullandim. Ahh kusura bakmayin dogrulari soyledigim icin mi sorun oldu
000 Yenianne251 10 haftada kıpır kipirmi 😀😀 bebiş değildir canım o ben bile 20.haftalarin sonlarına doğru hissetmeye başlamıştım 10.hafta baya baya erken 😀😀
MorKelebek54 Krtcm bana laf edene bak sen😂 bana laf sokmaya calisirken apalta dedigim icin kendin kullaniyosun of neyse ugrasamicam gerçekten ne haliniz varsa görün hepiniz umrumda degil
Krtcm MorKelebek54 ben sana aptal demiyorum okudugunu anlamada sıkıntı var galiba aman senle uğraşamam
MorKelebek54 Krtcm bana aptal demedigini anlayacak yaşdayim merak etme. Ki bence sende okudugunu anlayamama gibi bi sorunun var ben bana dedin gibi ya da dedigini ima etmedim ne yazdigimi oku anla ondan sonra konus
Minikperi ilkgozagrim__ öyle bir şey mümkün değil. Tıbben de mümkün değil. 16′dan sonra ancak mümkün olabilir. Bu konuda doktorlar hemfikirler. Gazdır o.
Minikperi mombarbie_ işte en zayıf insanlar bile 16 da hissedebiliyolar daha erken hissetmekerinin imkanı yok bütün doktorlar bunu böyle kanıtlamışlar ama yok yani inandıramoyosun kimseyi gaz olduğuna 😅
Dynbfofrt Yenianne251 bebek olduğunu düşünmeniz çok normal ama hissettiğinizde bebek hissi nasılmış ayırt edeceksinşz . Nerdeyse imkansız bie durum ikinci gebelğim 17haftalığıx daha kıpırtı bile yok😂😂