Yasemindemirtas Kızlar , yumurtayı bir tek az pişince yiyebiliyorum ama hamilelikte zararlıymıs galiba böyle yiyen var mı ?
blackeagle Yasemindemirtas yaa bu yumurtayı bi ben mi yiyemiyorum midem bulanıyor 3.5 ay oldu 2 kez yemişimdir napıcam ben :(
Scarlett Bende öyle saddce rafadan yiyordum şimdi biraz daha pişiriyorum kayısı dedikleri gibi yapıyorum. Gece gece yumurtamı aşerdin acaba 😂
Yasemindemirtas Scarlett ya aynen 😂 nasıl canım istedi. Rafadan yaptım iki ekmek bandım. Attım 😂 öbür türlü yiyemiyorum
Scarlett Yasemindemirtas geçen gece banada oldu yataktan bir çıkışım var 😂 yumurta olana kadar çiğ yicektim nerdeyse 😂
Serapca Yasemindemirtas bence yememelisin çok zararlı riske atma kendini ki birde ilk zamanlarda hiç önerilmiyor ben normalde yumurta haşlamasını sevmem dr bana ya tam pişsin yada yağda pişir ye kesinlikle Rafadan yedim diye gelme bana dedi 🙄
Scarlett Yasemindemirtas bende çok zor yerim normalde. ertesi gün düşündükce midem kalkıyordu ama bi gün sonra bidaha aşerdim. Hamilelik böyle birşey anlam veremiyorum. Hatta şimdide istedi canımda bulantım çok sabahı beklicem artık 😂