Htcucr 24 hafta çift yumurta ikizlerine gebeyim bugun tam 24 haftalığım ve kontrolde ikiside boy olarak 25-26 cm kilo olarak 540 ve 560 gram çıktılar doktor haftasına göre az dedi ne yapmalıyım sizce ?
gamzecgr Htcucr 22+3 çift yumurta benim de kontrolümüz vardı bugün biri 575 Gr öteki 560 Gr bilmiyorum etkisi ne kadar da kabak çekirdeği,ceviz,muz, kaşar peyniri ve yoğurt bunları özellikle sık tüketiyorum
Ozlm_31 Htcucr 23 haftallikken gittim biri 540 biri 553du bence sizinki de gayet normal şuan 1 kiloluk bebek taşıyor rahminiz doktorum bana normal demisti sizinki nasl az anlamadim
Htcucr Ozlm_31 doktorum bu şekilde iletti bana panik yaptı ya aslında araştırınca çok da anormal değil
Ozlm_31 Htcucr ikiz gebelik sonuçta normal Bi bebek gibi ilerlemesini beklememek lazım ztn diğer bebeklere göre zayıf oluyorlar ama normal kilosu
Aynurum Htcucr Çok takilma Rabbim esirgesin saglikli olsunlar kafi. Benim bebegimin beyninde ciddi 3 anomali var ve tek umbilikal arter buna bağlı ciddi gelisme geriligi var 30 haftayiz ama henüz 944 gramiz. Rabbim canını sag etsin. Kalbi atıyor mucadele ediyor tutunuyor elhamdulillah. Kilosu boyu cok muhlm değil bence kaldi ki ikizleriniz olacak Allah esirgesin tek bebek kadar iri olmalarini beklemek dogru olmaz diye düşünüyorum 🤗
ikizprensesannesi @Htcucr Ya sıkmayın canınızı sağlıklı olsunlarda alırlar inşallah ikizler azcık yavaş büyüyor kaşar yogurt yumurta tüketin bolca😊