Uykucusincap61 Sevgi_ testini yükle istersen canım benim bakalım bizde silik de olsa çizgi vardır bence ama bakipta yorumlayalım istersen❤️
K-1997 Sevgi_ yarın için daha koyu olursa evet hamilesinizdir şuan bende aynı durumdayım iğnenin 11. Günü bugün çok hafif çizgi gördüm ama dün 10. Günümdeyken negatifi gördüm kaset testte
Sevgi_ K-1997 aslında adet günümü bekliycektim ama dayanamadım şuan çokta heycanlandım acaba hemen kan versemmi yoksa beklesemmi
K-1997 Sevgi_ ama bu çatlama iğnesi adet gününü değiştirir diye duymuştum ben yani iğneye göre hareket etmek lazım ben ilk günden beri gebelik testiyle kontrol ediyorum dün tamamen negatifi gördüm bugün ise o demin gördüğünüz testi
K-1997 Sevgi_ sen bilirsin versen de iki gün sonra tekrarlaman lazım ben biraz daha koyulaşmasın bekliycem testimin
Sevgi_ K-1997 çok teşekkür ederim canım inşallah ikimizde pozitif sonuçlar alıp bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız isteyen herkeste 🤲
K-1997 Sevgi_ amin bi arkadaşımız daha var oda bugün 12. Günü @Sedoliko üçümüz içinde rabbim isteyen herkes için de çift çizgiler nasip etsin sabırsızlıkla bekliyorum
Sedoliko K-1997 aaay canım benim ya nasıl mutlu oldum yazdığını görünce , Allah ım hayırlı mutlu güzel haberler vermeyi nasip etsin burada birbirimize 🙏🏼🥰
K-1997 Sedoliko yaaa nedemek kaç gündür birbirimizle ilerliyoruz ya bundan sonra da inşallah çocuklarımızın gelişimini konuşuruz burda 🥰ama çok korkuyorum sürekli ağlamaklıyım ya gerçekten yaşamadan bilinmezmiş bu istek