neanladinyurdagull gizematlas03 Sürekli karnında toplanan beni duruşuyla rahatsız eden bir kizcem var 1 ayı geçkin baş aşağı durduğu için göğüs altımda sürekli tekme ayak berbat bi sırt ağrısı ve bunlara eklenen ay ben artık doğuracağım inşallah erken olmaz 36 yı beklesin en azından korkusu.2. gebeliğim bu.İlk çocuğum 34 haftalık doğmak istedi durduruldu 35 de doğum yaptım.Zamanında ve sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi Rabbim yardımcımız olsun doğum travmasini hâlâ atlatabilmis değilim 3 sene olmasına rağmen
MMad gizematlas03 bel ağrısı inanılmaz halsizlik ara ara mide yanması iştahsızlık olmaya başladı yani yolun sonuna doğru zorluyor hamilelik 😅
Beggg gizematlas03 34+1 bu zamana kadar çok güzel ve sıkıntısız geçti,açıkçası anlatılanlardan ve duyduklarımdan ötürü korkuyordum ama hiçbirini yaşamadım ne bel ağrısı ne sırt ağrısı ne bağırsak mide problemi ne de hareket kısıtlılığı… bebişim bana hiç sıkıntı çıkarmadı doğunca da aynı performansı bekliyorum kendisinden😅
aslanprenses_ gizematlas03 32. Haftamdayım. Şükürler olsun iyiyim. Sadece geceleri tuvalete kalkmak zor geliyor 😂 gece tuvalete kalmıyorum sonra kocaman bardak su içiyorum iki saat sonra yine tuvalet 😂 yoksa yataktan kalkarken oturduğum yerden kalkarken bir yere tutunmadan kalkamıyorum. Yürüyüşümde filan bir sıkıntı yok. Bir de gebelik şekerimden dolayı doymuyorum sanki. Kızım da hala alanı olmasına rağmen topaç gibi toplanıyor, geceleri çok hareketli olduğu için uyutmuyor 😂
emt Kaburga ağrısıyla baş etmeye çalışıyorum 🥴 biraz iş yapınca hemen toparlanıyor beni rahatsız ediyor otur anne der gibi 😂
Alif63 emt ay bunu bi tek ben yaşıyorum sandim bulaşık yıkarken bile kaburgalarım ağrıyor ve ayakta duramıyorum oturamıyorum kalkmıyorum
Avril neanladinyurdagull erken doğduğu için mi travma yaşadınız yoksa doğum şekliyle mi alakalı acaba? Sezaryan düşünüyorum karar vermeye çalışıyorum o yüzden sordum 🙏🏻
damla097 Burun tıkanıklığı, gece uykusuzluğu, devamlı sertleşme ,doymayan bir mide , rahim ağrısı , şurupların artık fayda etmediği bir mide yanması ve aşırı hareketli olan kızımla harikayız 🥲🤣🌸
201520202023 damla097 bende erkek versiyonuyla aynıyım 😂 gece gündüz tekmeler durur kaburgalarim artik kirildi sanki tekmelerden 34 haftadayiz 3 5 haftaya dogucak insallah
EbruBoluKaya Bugün tam 30.hafta olduk bütün şikayetleri geçtim valla 1 haftadır sol kaburgamdan ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum yok böyle bir ağrı. Hareket ettiğim an bıçak batıyor sanki nefesimi kesiyor randevumda haftaya ama resmen 1 haftadır ağlıyorum ağrıdan
Avril gizematlas03 oy hangi birini diyeyim ya 34. Haftadayım hamileliğim başından beri zor geçti hala da öyle geçiyor bel ağrısı kaburga acısı vs Bebek hareketlendiği zaman mahvoluyorum resmen acıdan gözlerim yaşarıyor kaburgamı öyle sıkıştırıyor ki bazen azıcık uyusa keşke dursa diyorum sonra da niye hareket etmiyor diye panik oluyorum 😂 Yine de her şeye değer tabii canı sağ olsun bebeğimin 🥲 annelik delilik valla
neanladinyurdagull Avril kuzum seni etkilemek istemem normal doğum yaptım ama hastaneden asla memnun kalmadım ilgilenmediler yatakda doğurdum buna rağmen kesi attılar bana sormadan söylemeden özel hastaneye göndermişler çocuğumu hastane yeni doğan da yer yokmuş çok sorunlar yaşadım hastane ve hemşireler yüzünden ben sancı çekerken saat başı farklı 4 hemşire kadınlı erkekli gelip alttan muane ettiler kanama olmasına vesile oldular vajina dikişini yanlış atmislar yamuk duruyor buna benzer daha birçok sorun.
Lionmom1 gizematlas03 benim bebiş geceleri uyutmuyor beni, bu aralar nefes darlığı da yaşıyorum😢 bir de az iş yapsam hemen toplanıyor kasılıyor karnım. Ellerim de sabahları çok acıyor şişiyor. Böyle geçiyor günler 😂
busrakrhn9 gizematlas03 kaburga ağrısıııııı 🥴 ama çok şükür yine de bebiş büyüyor ki ağrıyor Rabbim isteyen herkese de nasip etsin isyan etmeyelim bu ağrıya razı milyonlarca insan var
neanladinyurdagull gizematlas03 iyiyim iyiyim çok şükür 3 yıl oldu zaten doğum yapalı.simdi 31 haftalığım günler azaldıkça yine psikolojik sorunlar yaşıyorum okadar.Rabbim hepimize Kolaylık versin inşallah
MiranMomm gizematlas03 çok bir şikayetim yok ama doğum yaklaştıkça sabırsızlanıyorum ve artık doğurmak istiyorum 😂