Zeyy76 Annetubiss vıtamın ılacının ıcınde magnezyum olanını içtim ama daha sonra sol kalcamdan agrı cekmeye başlayınca sadece magnezyum içiyorum Quatro adı
gamzecgr Annetubiss 18. Haftada başladım sol elim uyuşuyordu sürekli diye magnosit kullanıyorum 23 haftalık olduk hala devam memnunum
Aydemi Annetubiss sanırım evet. İnanın bi fikrim yok. Benim göbek gerilmelerim kasılmalarıma iyi geldi. Ama baldırlarıma kramplar giriyor. Eğer her gün içmezsem beni çok zorluyor.
Zeyy76 Annetubiss sol serce parmagımla yuzuk parmagım hıssızlesme oluyodu benimde. Gecırmıyo ya bebek dogana kadar yasıcaz bu agrıları bence
Annetubiss Zeyy76 adı ne acaba yanılıp almayalım. Ilaclarda asiri hassasim mesela b12 ilacimi asla içemiyorum berbat kokuyor
Annetubiss gamzecgr benim baya erken basladi 14.haftaya girmek uzereyim asiri sık degil su an ama gece bazen hissediyorum gündüz hiç olmuyor
Aydemi Zeyy76 benimki magnezyum diasporal. Ama ben başka bir magnezyum daha araştırıcam. Yetmiyor snırım bana
Annetubiss Beyzab95 memnun musunuz bunu da not alayim kontrole gidince doktoruma danışacağım. Bazılarının ucreti gercekten çok uçuk o yuzden mecbur araştırıyorum
gamzecgr Annetubiss normal bir durummuş magnezyum rahatlattı beni o konuda doktora danışıp başlayabilirsiniz bence rahat edersiniz siz de
Beyzab95 Annetubiss ne kadar fiyatı bilmiyorum eşim almıştı ama çok memnunum tadı da güzel suyla karıştırıp içiyorum ☺️
Feslo Annetubiss 30.hafta bitmek üzere hiç kullanmadım doktor da demedi bi şey. bazen acaba içmem mi lazım diye kafama takılıyor :(
alparslangur Feslo Bende bacak krampı yaşadığım için kendim istedim doktordan ama hala almadım bizde 29+5 olduk daha kullanmadım ama almayı düşünüyorum en yakın zamanda. Kullanmamamın bir zararı var mıdır bilen cevap verebilir mi?😕
Feslo Annetubiss ben pek uyuşma, kas ağrısı gibi şeyler yaşamadım ama acaba bebeğin gelişimi için içmek gerekir miydi diye şüpheye düşüyorum