Gizemdiyarilaslan Dilararmak Nili4321 bakalım bana ne dicek yarın 20 gün önce hareketi vardı ultrasonda ama ben hissetmiyorum
Nili4321 Gizemdiyarilaslan benimki ultrasonda elini enseye koymuş dönüp duruyor ama ben hissetmiyorum 😂
tugba04 Gizemdiyarilaslan bende 20haftalık ikinci gebeliğim daha bir haftadır fln çok azar azar hissediyorum
Elifdddd Gizemdiyarilaslan bende öyleyim yanlız değilsin benımde 2.genelik öyle aman aman bi hissetme değil yani
Gizemdiyarilaslan Elifdddd evet yanlız değilim gerçekten kendime bakınca çok tuhaf bi durumdayım diyordum ama normalmiş
Gizemdiyarilaslan Babyy21 normalmiş ama için rahat etsin git bir doktora görün bende öyle yaptım içim rahatladı şükür
tardem Gizemdiyarilaslan dün ilk kez iki defa hissettim 18+3’teyim. Ancak hala yüzde yüz emin değilim. 25. haftaya kadar hissedemeyen arkadaşım var, çok normal…
Gizemdiyarilaslan tardem ilk hamileliğimde 16 . Haftada hissetmiştim 18 de cinsiyet öğretmiştik doktor bakamıyordu tekmelerinden sanırım sakin bebekler olucak bu seneki bebekler
Melissaa06 Gizemdiyarilaslan şuan 19 haftadayız aynı durum bende de var doktora gittiğim zamanlarda bile çok hareketli ve bunu doktorum bile dile getiriyor ona rağmen hissetmiyorum. Bu durumun normal olduğunu söyledi doktorum umarım en kısa zamanda hissedebiliriz ☺️
Gizemdiyarilaslan Melissaa06 bugün bende gittim kalbi atıyor ve gerçekten hareketli ama bende ona rağmen hissetmiyorum doktor bu durum 20 21 haftayı bile bulabilir bebek sağlıklı diyor sağlıklı olsun da geç te hissetsek olur artık