znazli Kizlar gecen ay 21 agustos da adet oldum , ama duzensiz oldugum icin pek sayim yapmiyorum. Ama bugun alt karin kismim asiri agrilar gelip gidiyor sanki adet olacakmisim gibi, kabizlik oldugumuzda nasil agri geliyor aynen oyle ama kabizlik yok adet yok… acaba diyorumm😁 hamile olma ihtimalim var midir? Gun asiri iliski vardi.. bu agrilar cok acayip benim gibi olan var mi?
tugbadurmaz34 znazli merhaba canım adet tarihlerimiz hemen hemen aynı bende 20 sinde olmuştum ama gebelik istediğim için dayanamadım test yaptım ben şu an 4+2 hamileyim bende sende biran önce test yap ama şunuda söyleyeyim ben normalde sürekli erken adet olduğum için test yaptım hamilelik dışında adetim gecikmez o yüzden önceden yaptım pozitif çıktı
leylaaa1268 znazli bende seninle aynı tarihte regl olmuştum, belirtiler vardı bende test yaptım daha regl tarhime 2 gün var, ama silik çizgiyle pozitiv çıktı, ama geneede regl tarihi geçmesini bekliyorum, İnşAllah hamileyizdir, dua et cnm hamilesindir💕🤗
tugbadurmaz34 znazli teşekkür ederim canım benim normalde otobüste midem bulanmaz inanılmaz midem bulandı sürekli yorgunluk ve uyuma isteği oldu bende 🫶🏻♥️
tugbadurmaz34 busraaa10 geçen ay 20 ağustosta oldum sürekli erken olduğum için beklenen adet tarihim 17 eylüldü
busraaa10 tugbadurmaz34 benimde sat 22 Ağustos canım bat 19 eylüldü dün betam 59.94 çıktı kaç haftalık bilemiyorum ondan sordum 🤭🥹
Bahaarrrk tugbadurmaz34 döngünüz çok kısa ben 24 ağustosta regl oldum uygulamaya göre 25i beklenen regl tarihim ama 27-28e kadar uzicaktır diye test bille yapmıyorum
busraaa10 tugbadurmaz34 seninle aynı günlerimiz de ondan merak ettim canım benimde bat 19 dün beta verdim 165 çıktı 😅
tugbadurmaz34 Lykiav önce erken gebelik testi yaptım 5 gün kala hafif silik çıktı hemen hastaneye gittim kan verdim 58 çıktı beta
Lykiav tugbadurmaz34 adet gunlerimiz aynı. Geçen ay 21 Ağustosta oldum. Adet bitti 1 hafta sonra leke geldi. Bugün adet olmam gerekti olmadım. Ve mide bulantısı var. Test yapsam mı diye düşünüyorum
RSRS57 tugbadurmaz34 salam Mənim Aybaşım Ağustos 24ü az gelmiş 25i çox .test etdim 2xett çixdi qan verdim yüksek Amma dokdora getdim dediki hormonlarla bağlıda ola biler aybaşınını gözlə 16sindadanda qehveyi rengde akintim var indiye qeder dokdor dufaston yazdi cüzi kesmiş qehveyi rengde akinti Kan analizi verdim Xq test 65,83 çixdi sabahi verdim 163,62 çixdi hamilelik varmi ? Birde neden akinti var?bu hormonlarla ola bilermi yoksa?
tugbadurmaz34 RSRS57 merhaba kusura bakmayın anladığım kadarıyla 160 çıkmış kan değeriniz öyleyse zaten hamilesiniz tebrik ederim
Ezel16 RSRS57 Öncelikle hayırlı olsun kahverengi lekelenme yerleşme olabilir doktorunuz zaten Duphaston yazmış düşük vs olmasın diye .. Kendinizi yormayın, dinlenin, cinsel ilişki vs bulunmayın..
Ezel16 RSRS57 Gebelikle birlikte progesteron değeri artıyor şuanda iyi ama Duphastona devam edin desteklesin bebek iyice tutunsun ..