Busravezeytin Kızlar 29.haftamdayım. Grip oldum ve iki gece aşırı terledim. Acile geldim serum veriliyor şuan toparlanmam için. Ama muayene oldum doktor suyunun azaldığını söyledi gelişimi gayet iyiymiş ama azalmış. Çok terlediğim için böyle olmuştur belki. Su içerek toparlanır mıyım sizce ? Hareketleri de iyi bebeğin
mehtap28 Busravezeytin havuc suyu tüket canim bol bol ayrica armut tüketmeye özen göster bu ikisi özellikle havuc suyu bebegin suyunu arttiriyo ☺️
Keskin60 Busravezeytin ilk doğumumsa dr pzt gel alalım suyun azalmış demişti hafta sonuna giriyorduk ben o 2 günü damacana başında geçirdim pzt aç gittim hazır bi şekilde sen ne yaptın suyun normale dönmüş o yüzden bekliycez demişti bol bol su iç yani
selins Busravezeytin ben bunu yaşadım o hafta çok yorgun ve sağlıksız beslenme ile geçmişti doktora gittiğimde sınırında altında olduğunu öğrendim günde 3 litre su iç muhakkak onun yanında ayran çorba sıvı şeyler tüket emin ol toparlıyor
Nurci Busravezeytin mehtap28 selins Bende de aynı durum var günde 4 litre su içiyorum artık midem bulandı Sudan 😏 hergün havuç suyu içiyorum 29. Haftada doktorum teşhisi koydu şuanda 35. Haftadayım hala değişmedi 😔inşallah senin için bir faydası olur canım
mehtap28 Nurci ben suyla alakasi oldugunu dusunmuyorum canim armut yemek cok iyi ayrica havuc suyu fazlasi zaten zararli canim ya
GlinYldrm Şuan 33.haftayız ve 24.haftada suyum biranda oldukça fazla azalmaya başlamıştı 😞 hatta böyle giderse 28.haftadan önce almamız gerekebilir demişti doktorum😥 bu süreçten sonra bol bol su içtim , dinlendim ve hergün bir bardak taze sıkılmış havuç suyu içiyorum 🙈 inşallah en erken 36.haftayı göreceğiz bakalım bu gidişle🙏🏼
Nurci mehtap28 doktor da dedi suyla alakası Yok diye ama napim belki iyi gelir düzelir diye içiyorum işte bir umut 🤷♀️ Armut da denedim ama aynı belki artmadı ama azalmasını da engelledi bilmiyorum ama böyle gidiyoruz şimdilik
Merib Canım beynimde suyum azalmıştı bende 12 haftalık Falanken su iç dedi havuç meyve suyu bu şeklinde çok şükür düzeldi sende öyle yap korkma zaten bebek bazen kendı sıvısını tüketiyor sonra geri o sıvıyı çıkartyor böyle brsey var
Nehirce Su azalmasında vişne suyu tüketmeyin arkadaşlar ben vişneye dair her şeyi seviyorum ama su azalması yaparmış dikkat edin. Havuç suyunu da abartmadan için içerisinde fazla a vitamini olduğu için fazlası zararlı diye biliyorum.