Minnosaannee Aslen Şanlıurfalıyım ama İstanbul’da doğup büyüdüm. Burda pek akrabamız olmadığı için geniş aile kavramı pek bildiğim bir konu değil. Eşimin ailesi o çocukken Batman’dan sülale boyu İstanbul’a gelmişler. Ben herkesi bizim gibi sanıyordum ama onlar hala aynı şekilde yaşıyorlar. Evlenirken ben Urfalıyım o Batmanlı ne kadar farklı olabilir ki diyerek evlendim ama çok fena bodosladım. Herkes iç içe, aile kavramı asla yok. Hani kol kırılır, yen içinde kalır benim ailemde. Burda bir mesele olur herkes konuşur. Niye her şeyi herkese anlatıyorsunuz derim mesela yabancı mı derler, yabancı mı dedikleri mesela eşimin amcasının gelini vs. Bizim için ailedeki kavga gürültü anlatılmaz bunlar her şeyi anlatıyorlar. En garip gelen şey buydu benim için. Onun dışında yemek kültürü de yani et yemeği olayına okeyim ama bunlar etle tavuğu karıştırıyorlar bu bana çok ilginç geliyor. Mesela ilk evlendiğimde ben bunlara benzemicem diye kendimi sınırlıyordum resmen, bunu sonradan fark ettim. Ve dedim ki ben 25 yıl boyunca annemden gördüm 3 günde unutacak değilim ya ondan sonra daha rahatladım eşimin ailesine karşı. Tabi onlar bu durumdan pek memnun değil sen artık bizim gelinimizsin vs derler ben de her seferinde oğlunuzla evlendim diye babam babalıktan düşmedi derim. Ben karakter olarak da zor biriyim, 4 yıl oldu vazgeçtiler artık. Ama eşim müthiş uyumlu gıpta ediyorum ona ben yapamıyorum ayrık otu gibi kalıyorum çoğunlukla.