Minnosaannee eşimle zaten her zaman aynıyız ben ondan aslında ona aşık oldum nerdeyse tüm huylarimiz nefret ettiğimiz şeyler aynı ama yine de benzemeyen ayristigimiz yönlerde var ben face food tarzı seviyom örneğin o başka şeyleri yer pizza hamburger falan yemez ot türü sevmez ama burdaki farklı tatlari ben başka yerlerde de önceden farklı tadlar yatmayı sevdiğime gyzel geliyor benim sadece burda konuşmam değişti o da onların anladığı şeylerden falan konuşmamda mecbur dikkat etcegim şeyler oluyor ama kültür farkı olsa bile ben hep gezen biriydim evlenesiye kadar bütün şehirleri gezebildigim kadar gezdim hevesim kalmasın diye evlenince gezdirmiyolar o kadar yeri geliyor hiç tatil bile yapamıyorsun çocuk olunca olduğum yere gitcemde giyim olarak bile degismedim çünkü bana ters geliyor öyle giyim ben eşime dedim rahatsız olduğumda bı giyimimden bile o da kıskanç olduğu için izin vermediği şeyleri ben çocukluğumdan beri giymiyom tek farkı dediğim gibi konuşmam değişti dışında herşeyim aynı ama her zaman eşimi desteklerim bişey olduğunda o da beni çünkü anlasabilmek önemli başta bende tek kultur farklı olmadığı için farklı şeyler sadece öğrenmiş oluyorum ve ailede degismissin gibi bakmiyor çünkü çocukluğumda ben İzmir’deydim orda doğdum büyüdüm ondan çoğu şeyi biliyorum böle semtlerde falan ve bence orası buraya göre daha lüks gibi bile bura sıradan geliyor benim gördüğüm kültürler yanında siirte gezmeye gittim orda mecbur degisirsin sabah erken kalk kahvaltı yap bide farklı tadlara alış onlarla aynıymış gibi ol ama burda da ilk geldiğimde beni başka yerden geldi sandılar ama zamanla alıştılar bile bende alıştım herseylerine yaşam olarak tek fark iklim ama çocukluğumda yaşadığım yerden ben alışkınım o yüzden sorun olmuyor nasılsam öyle oluyom herkesin yanında değişmem yani