Minikperi Erva18 ama işte herkesin bünyesi aynı değil demek ki siz de benim gibi kilo vererek yumurtlayabiliyosunuz. O yüzden kilo vermek şart
Azraa33 Erva18 benimde olmadı oğlum 8 yaşındaydı 2 yalında kozom aşılamayşa oldu sonrasında. Şimdide tüp bebek ten hamileyim. İnsanlarda sonradan rahatsızlık çıkabilir
Azraa33 Erva18 kesinlikle bende 3. Yü istedim İliz oldu 4 olacak Allahım izniyle rabbim isteyen herkese nasip etsin sizde bi kontrole gidin derim hem benim hem eşimde yaş zaman geçtikçe problem çıkıyor zaman geçmeden gerekeni yapın derim
Serifeeenida Azraa33 bende 2 . İstiyorum ama 6 aydır sadece adet düzenim bozuldupu ile kaldım bide guatr çıktı 🥴
Azraa33 Serifeeenida oda etkiliyo maalesef benim 6 yıl olmadı ilkinden sonra biraz daha zaman lazım belki sizinde
Aden_simay Erva18 ilk kizim hemen oldu ikinciyi düşünüyoruz 3 ayi geçti olmuyor dün doktora gittik tekrardan yumurtaliklarim kist dolu olduğunu ve yumurtlamanin olmadığını söyledi doktor 3 ay daha deneyin olmazsa tedavi başlanması gerektiğini söyledi doktor 😪
Rapunzel-25 Bana da kürtajdan sonra kolay olur dediler ama hala olması gerçi çok sık denemedik etkisi var mı bilmiyorum bide adet düzensizliği başlayınca yumurtlama günü karıştı galiba
Erva18 Rapunzel-25 bende kürtaj oldum ondan sonra olmuyor düzenim değişti bise 28 günde olurdum şimdi 30 31 olmud
Ysmnksknn Erva18 merhaba Benimde bir kızım var, ikinci çocuğumuzun olması tam bir sene sürdü her şey normaldi bu süreçte ama doğru zaman diye bir şey var gerçekten o yüzden canını sıkma doğru zamanda gelecektir senin bebeğinde
Sema166 Erva18 İlki 3 ay sonra hanile kaldım ama kürtaj oldu kürtajdan sonra 1 kez regli oldum ve hemen hamile kaldım oğlum doğdu kardeş istedik 8 ay filan düzenli ilişkiye rağmen olmadı sonra hamile kaldım oda düşük oldu düşüşten sonra 1 kez regli oldum Şuan 33 haftayız 🌸
Serifeeenida Sema166 benim içinde dua eder misiniz🥰 6. Aydayız ama halen olmadı 1 oğlum var 5 yaşında oda çok istiyor