aryakus Merhaba hsgden kaç gün sonra birliktelik olabilir? Antibiyotik kullandınız mı ? Teşekkür ederim
8143 aryakus lekelenme bittiği andan itibaren birlikte olun evet antibiyotik kullanmıştım gün aşırı birlikte olun
Defnesmom_ aryakus Hsgden sonra ilişki yasağı olmadı bizde öncesinde vardı ilaç kullanmadım. Hsg çekildiğim ay da hamile kaldım
Defnesmom_ aryakus Yani doktor verdiyse enfeksiyon varmış demekki ondan vermiş ben işlem bittikten sonra sormuştum enfeksiyon var mı antibiyotik kullanmam gerekiyor mu diye bana gerek yok demişti ilişki yasağımda yoktu o yüzden
1Anneadayiiii aryakus be kullanmadım bisey de olması canım kullan demedi zaten doktorum sadece odadan çıkınca ağrım oldu bi tane ağrı kesici içtim o kadar
aryakus 8143 antibiyotik kullanımı birliktelik yaşayınca hamile kalma ihtimali yönünden sıkıntı olmaz mı
1Anneadayiiii aryakus 2 ay önce çekildim canım hicbi sorunum çıkmadı tüplerim açık 1 ay bekledik kendiliğinden gebelik olmadı 5 eylülde aşılama oldum o da tutmadı bilmiyorum şimdilik bana faydası olmadı ya da başka bi sorun var bende farkedemiyoruz
8143 aryakus bı sknti olmaz canm zaten bazı doktorlar yazıyı direk enfeskiyon ve radyoloji alındığı için
Deli_hatun_7 aryakus 1 hafta ilişki olmuyor enfeksiyon olmasın diye 1 haftada antibiyotik kullanmam gerekiyor canım