Tugceinciuak Kizlar bebegin bi kac gündür az ve daha güçsüz hareket ettiğini hissediyorum bu haftalarda bunu yasayan var mi normal mi acaba
baybarsmom Tugceinciuak alanı kalmadı artık bulduğu pozisyonda uyuyor heralde benımde aynı sekikde 36.haftaya gırdım bugun seyrek cok şiddetli olmayan hareketleri var
Ebus2045 Tugceinciuak ara ara benimde öyle oluyor bazen de çok güçlü hareket ediyor sanırım.yerleri daraldığı için ama şüpheniz varsa mutlaka gidin doktora
baybarsmom Tugceinciuak yok gobek deliği çevresinde hissediyorum 2 haftaki kontrolde dönmüş gözüküyordu heralde hala dönük baş aşağı
Tugceinciuak Ebus2045 ben mi evham yapiyorum acaba bilsem aslinda suanda hareket ediyor ama bazen azalinca korkuyorum bi gozumun onunde olsaydi artik 🥲
Ebus2045 Tugceinciuak bu hiç bitmiyor ki hamile kalıyoruz kalbinin atışını duysam diyoruz onu duyuyoruz hareket etsin istiyoruz ediyor bu sefer neden az hareket etti diyoruz 😄 doğuyor o zamanda bitmiyo uyuyor nefes alıyor mu diyoruz annelik tam olarak bu 😄
Ebus2045 Tugceinciuak valla öyle Allah bizlere de onlarada sağlıklı doğum nasip etsin sonrasindada sağlıkla büyütmeyi inşallah ❤️
Sewgiakup_2104 32.haftadayım benim bebeğimin hareketleri hep gögsümün altında aşırı bir mide yanması bide karın ağrısı var gaz dann mıdır bilemedim sizde öle durunmda olan var mı?
Pinar0808 Sewgiakup_2104 benimde 32+5 gaz sancısı kabızlık çekiyorum bu ara çok.kasığımda da ağrı oluyor sizde de var mı
Meleyke123 Sewgiakup_2104 evet canım aynısı oldu naneli sakız çiyenedim öyle zamanlarda ağrıyı götürdü bende şu an 35+5hafatmdayım şu an bile yemekten sonra naneli sakızla geçiniyorum bebek büyüdüğü için artık midemizi tekmeliyor
Meleyke123 Tugceinciuak aynennn bende de öyle ya hiç durmayan bebek şimdilerde 35haftaya gireli haraketi azaldı ara sıra tekme atıyor
BirazbundanBirazondan1 Tugceinciuak ben 35 haftayken hareket az esiyor diye acile gitmiştim. Utrasyonda hareket ediyordu. Nst hareket çıktı 2 önemsiz sancı çıktı. Bu devrede az su içiyorsanda pek hareket etmiyorlarmış. 36 haftada sancıyla gidince söylediler.