Edos123 Merve_ceyhan0803 ben ilk gittiğim de 6 haftalıktı devlette sadece keseyi gördü. Daha sonra 6+4 de özele gittim hem bebeği hem keseyi net gördü karından ultrason ile aslında vajinal ultrasonla bakılsa daha rahat görür
Merve_ceyhan0803 Edos123 cuma bnde gidicem tekrardan 6+4 olmuş oluyoruz o zaman eğer karından yine görünmezee bnde vajinal istiycem net olsun beklemek çok zor
Edos123 Merve_ceyhan0803 eğer doktorunuz kabul ederse bence de vajinal ultrason en sağlıklısı 🙏🏻 içiniz rahat olsun inanın hamilelikte sürekli endişe oluyor ama bebis bundan daha çok etkileniyor.
Youngmotherr Merve_ceyhan0803 7+0 da kontrole gitmiştim bebeği bana o zaman gösterdiler 6+2 de kalp atışı ve bebek vardı ama
27r1907 Merve_ceyhan0803 6 +1de gittim bebek ve kese vardı 7+3de kalp atısi duydum hep vajinal bakıldı
16eda16 Merve_ceyhan0803 Merhaba sizin süreciniz nasıl oldu acaba bebeğinizi kaçıncı haftada gördünüz bende cumartesi 6+6 haftalık gittim karından da vajinal da bebek yoktu kürtaj diyor hala bi umudum var mı merak ediyorum
Merve_ceyhan0803 16eda16 kuzum ben 6. Haftada gittiğim de üstten bebek görünmemişti vajinal istemedim 6+5 de bebeği gördüm suan 21 haftalığız çok şükür ama bekle 10. Haftaya kadar çünkü ben burda çok okudum 8. 9. Haftada bebeği görenleri