Bal5 Liya98 bende pik gördüğüm ertesi günü derlendirdim sadece bakalım hayırlısı son adet tarihi 13 eylul beklenen 11 12 Ekim sağlıklı sıhhatli nasip etsin rabbim
Bal5 Laylalaylay ovulasyonda hangi günleri degerlendirdinjz ikiside aynı koyulukta olunca mi çizginin acaba
Laylalaylay Bal5 ikisi aynı koyulukta olunca olduğu gün ve ardındaki silik olduğu 2 gün değerlendirdim
1prensesannesi__ Erva18 gecmis olsun canım kimyasaldan hemen sonraki ay cabuk tutuyomus bide saglikli oluyomus diyolar cok üzulme olurmu bidahaki ay olur Allahin jzniyle
1prensesannesi__ Erva18 cok iyi geliyo bende öyle yaptım guzel kafa dagiliyo hedef baska yere yogunlasinca aklima bile gelmiyo gunduz
Tugce48 Liya98 sat 9 eylül bu hafta içinde adet olurum diye düşünüyorum 26 27 28 günde bir oluyorum ovulasyonla takip etmedim ama tahmini yumurtlama olabilecek günleri degerlendirdik normal adet belirtilerim var bakalım hayırlısı olsun hepimiz için🥰
1prensesannesi__ Liya98 demek ki bat 1 olan herkes adet oldu 🤷♀️ benim haftaya oldugu icin simdilik boştayım hafif belirtilerim var o kadar sen oldun mu
1prensesannesi__ Liya98 yaa tüh insAllah bidahaki ay benimde 1 hafta var bekliyorum ama 1 hafta gecikrsem test yapicam 2 tane test siparis verdim ancak bir haftaya gelir 1 haftada dayanıp tutarsam kendimi insAllah pozitif görürüm bu seferki testlerde